Webo bitti Santos sırada Son bomba Toure

Orta alan ve forvete çok önemli takviyeler yapan Fenerbahçe, sol bek için Andre Santos ile görüşüyor. Sambacı'nın alternatifi ise Reto Ziegler... Stoper transferi konusunda da düğmeye basan Kanarya, Toure'yi bitirme noktasına getirdi. Belhanda için de Montpellier'e rest çekildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2013 Güncelleme 31 Ocak 2013, 03:14
Webo bitti Santos sırada Son bomba Toure

İÇİNDEKİLER

Transferde sessiz kaldığı için eleştirilen Fenerbahçe adeta patlama yaptı... Önceki gece sürpriz bir şekilde sezon başında Atletico Madrid'e giden eski yıldızı Emre Belözoğlu ile anlaşan Sarı-Lacivertliler imzaları attı. Kulüp, milli futbolcu için görüşmelere başlandığını KAP'a da bildirdi.

SANTOS TEKLİFİ KABUL ETTİ
Fenerbahçe ikinci bombayı ise sabah saatlerinde patlattı... Sarı-Lacivertli yönetim, İstanbul BB formasını giyen Pierre Webo'yu kadrosuna kattı. Görüşmeleri KAP'a bildiren Fenerbahçe'nin İstanbul BB'ye 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği, Kamerunlu forvet ile de 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Çok önemli iki takviye yapan Kanarya yine de durmak bilmedi. Savunmanın soluna da takviye yapmak isteyen Fenerbahçe yönetimi gündemine iki eski yıldızını aldı. İlk olarak 3 Temmuz sürecinin ardından Arsenal'e satılan Andre Santos ile temasa geçen Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı yıldızı İstanbul'a dönüş konusunda ikna etti. İngiliz kulübüyle temaslar ise devam ediyor.

LİSTEDE İKİ STOPER DAHA VAR
Fenerbahçe ayrıca Santos'a alternatif olarak ise Reto Ziegler ile yeniden temasa geçti. Eğer Santos'ta pürüz çıkarsa İsviçreli sol bek bitirilecek. Sarı- Lacivertliler stoper transferi için de çalışmalara başladı. Aykut Kocaman'ın raporu sonrasında harekete geçen yönetim, Manchester City formasını giyen Kolo Toure'yi gözüne kestirdi. Hem Fildişili yıldız hem de menajeriyle temasa geçen Fenerbahçe'nin listesinde iki stoper daha bulunduğu gelen bilgiler arasında.

BELHANDA TAM BİR MUAMMA
Kanarya çok uzun süredir uğraştığı Belhanda transferinde de artık son dönemece girdi. Fransa'da bulunan yöneticilerin bugün bir açıklama yapması bekleniyor.

EN ÇOK GOLÜ FENER'E ATTI!
İstanbul BB formasıyla 1.5 sezondur müthiş bir performans gösteren Webo'nun Süper Lig'de en çok gol (4) attığı takım Fener.

YA İSTEDİĞİMİZ OLACAK OLUR, YA DA!..
Fransa'da bulunan İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Belhanda için Montpellier ile temaslarını sürdürüyor. Aziz Yıldırım'ın iki yöneticiye, "Ya bizim istediğimiz rakama gelecekler ya da bu iş olmaz" dediği öğrenildi. F.Bahçe dün resmi siteden bu transferden vazgeçtiğini açıkladı.

GALATASARAY'IN DA GÜNDEMİNE GELMİŞTİ
Premıer Lig'in en önemli stoperlerinden biri olan Kolo Toure ile G.Saray da yakından ilgilenmişti. Fakat taraflar anlaşma sağlayamamıştı.

ŞEN: BELHANDA'YA VERİLEN PARAYA YAZIK!
F.Bahçe eski başkanı Ali Şen, "Belhanda'ya verilecek paraya acıyorum. Türkiye'de başarılı olması bence çokzor" diye konuştu.