Manchester maçı da milli maçtır

Abdullah Avcı Fatih Terim'le telefonda yaptığı görüşmede, "Hocam Manchester maçı da milli maçtır. Futbolcularınıza fazla yüklenmeyeceğim" dedi. Ay-Yıldızlı takımın hocası G.Saray'ın zorlu maçlar oynayacağını bildiğini söyleyerek, "Türk futbolunun çıkarı için gereğini yaparız" garantisi verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2012 Güncelleme 14 Kasım 2012, 00:00
Manchester maçı da milli maçtır

İÇİNDEKİLER

Abdullah Avcı'dan Fatih Terim'e jest... A Milli Takımımız'ın hocası zorlu maç trafiği nedeniyle Galatasaraylı oyuncuların milli takımlara gitmesinden dolayı endişe duyan Fatih Terim'i telefonla arayarak onu rahatlattı. Avcı, "Galatasaray'ın arka arkaya zorlu bir maç trafiği olduğunu iyi biliyorum. Ancak A Milli Takım'ın da çok önemli maçları olduğu aşikar. Bu nedenle Danimarka ile hazırlık maçı yaparak eksikliklerimizi tespit etmemiz gerekiyordu. Sizi çok iyi anlıyorum. Oyuncuların sakatlanmasından endişe duyuyorsunuz. Sizin oynayacağınız Manchester United karşılaşması da bizim için milli maçtır. Çünkü Türkiye'yi temsil ediyorsunuz. Avrupa'da alacağınız başarılar hepimizin göğsünü kabartır" diye konuştu.

HOCAM İÇİNİZ RAHAT OLSUN
Abdullah Avcı telefon görüşmesinde Danimarka karşısında Galatasaraylı oyuncuları mümkün olduğu kadar az yoracağı garantisini vererek, "Hocam içiniz rahat olsun. Zorunlu olmadığım sürece tercihimi diğer takımların oyuncularından kullanacağım. Eğer sizden oyuncu oynatsam bile bu kısıtlı sürelerde olacaktır. A Milli Takımı'nın hocası olarak Galatasaray'ı korumak bizim de görevimizdir. Ancak diğer milli takımlara giden oyuncular için birşey yapamam. Çünkü o takımların hocaları sizi düşünmez. Ancak ben kendi adıma size bu konuda teminat verebilirim" dedi.

DUYGULANDI
Avcı'nın bu telefonundan duygulanan Terim'in, "Bu hassasiyeti gösterdiğiniz için size teşekkür ederim. Umarım Danimarka önünde başarılı olursunuz" dediği öğrenildi.

TERİM'İN İÇİ RAHATLADI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in oyuncuları hakkındaki endişesi Avcı'dan gelen telefonla kayboldu.

ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR
Cimbom bu ay içinde Karabük'le oynadıktan sonra Manchester ile karşılaşacak. Ardından Elazığspor ile karşılaşacak.