Gözler Fabiano'da!

Fransız kulübü ve tercübeli yıldızı ikna eden Kanarya son 24 saate girdi... Marsilya, Luis Fabiano'ya imza attırdıktan sonra Niang'ı Fenerbahçe'ye verecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2010 Güncelleme 12 Ağustos 2010, 02:16
Gözler Fabiano’da!

İÇİNDEKİLER

Fener'de adeta yılan hikayesine dönen Mamadou Niang trans ferinde artık son düzlüğe girildi... Senegalli yıldızdan sonra uzun uğraşlar sonrasında Marsilya Kulübü'nü de ikna etmeyi başaran Sarı- Lacivertli yönetim, gözünü İspanya'dan gelecek haberlere çevirdi.

HER AN AÇIKLANABİLİR
Bunun nedeni ise Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın ancak yeni bir forvet transfer etmeleri halinde Niang'ı Fenerbahçe'ye vereceklerini açıklaması... Bir süredir Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano ile temasta olan Marsilya yönetimi, Brezilyalı yıldızı renklerine bağladığı an Niang'ı 7 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye satacak. Fransız L'Equipe Gazetesi, Marsilya'nın Fabiano için Sevilla'ya 13 milyon Euro önerdiğini ve anlaş manın 24 saat içinde yapılacağını yazdı. Haberde, Brezilyalı golcünün de çok büyük bir ihtimalle Marsilya'ya gitmeyi kabul edeceği belirtildi. Senegal Milli Takımı'nın kampında bulunan Niang'ın da "Ayrılma kararım kesin" açıklaması transferin çok kısa bir süre içinde biteceğini gösteriyor.

SIRA STOPERDE
Forvet transferi için artık saatleri sayan Fenerbahçe yönetimi, şimd i de stoper arayışla rına başladı. Deivid'i bir Brezilyalı kulübüne gönderip kontenjanda boşluk açmayı hedefleyen yönetim, genç ve gelecek vadeden yabancı bir savunma oyuncusunu kadroya katmayı düşünüyor. Aykut Kocaman ve Asbaşkan Cihan Kamer'in özellikle Güney Amerika ülkelerinde genç stoper arayışlarına başladığı öğrenildi.