Yıldırım: Rahat olun!

Divan Kurulu'nda bu akşamki derbi hakkında konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Rahat olun... Fenerbahçe'den iyi şeyler bekleyin. Bu sezon mutlaka şampiyon olacağız" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2009 Güncelleme 25 Ekim 2009, 00:44

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe dev derbi öncesinde galibiyetten emin... Dünkü Divan Kurulu Toplantısı'nda Galatasaray maçı hakkında açıklamalar yapan Başkan Aziz Yıldırım, "Rahat olun. Biz buradayız. Yarın (bugün) Fenerbahçe'den iyi şeyler bekleyin. Bu sezon mutlaka futbolda şampiyon olacağız" dedi. Yıldırım her branşta çok iddialı kadroları olduğunu da belirterek, "Basketbolda, atletizmde, boksta da ipi göğüsleriz" diye konuştu.

SİZLERE GÜVENİYORUM

Aziz Yıldırım, 3 yıl üst üste şampiyon olacakları sözünün hatırlatılması üzerine de "Korkmuyorum söylüyorum. Önce hocalarıma, futbolcularıma, arkadaşlarıma ve sizlere güveniyorum'" dedi. Efes Pilsen Başkanı Tuncay Özilhan'la söz düellosunu dün de sürdüren Yıldırım, "Mukavelesi süren oyuncumuz Mirsad ile gizli anlaşma yapmak mıdır etik değer?" ifadesini kullandı.

FAVORİ GÜIZA PLASE KAZIM

Fenerbahçe'de derbi öncesinde kadro belirsizliği hala devam ediyor... Güiza'nın sürpriz bir şekilde erken iyileşmesi, buna karşın Kazım'ın Bükreş deplasmanında tek forvet olarak çok başarılı bir futbol ortaya koyması Daum'u kararsız bıraktı. Alman teknik adamın Güiza'yı forvete koyarsa Kazım yine sağda oynayacak. Aksi halde M.Topuz sağa geçecek.

G.SARAY'A İLK GOLÜNÜ ATMAYI HEDEFLİYOR
Beşiktaş derbilerinde gollerini s- ralayan Güiza, henüz G.Saray'a gol atamad. İspanyol forvet, bugün bir ilki yaşamay hedefliyor.

AVRUPA'YA SÖZ YOK!
F.Bahçe'de dün yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan 2. Başkan Nihat Özdemir, "Başkanımız 3 yıl üst üste lig şampiyonluğu sözü vermiştir. Avrupa Kupası için söz vermedi" dedi. Özdemir, Fenercell'de abone sayısının 60 bini geçtiğini söyledi.

METROBÜS KORKUSU
İstanbul Valiliği derbi öncesinde güvenlik için kırmızı alarm verdi. Galatasaraylı taraftarların ve Avcılar tarafından gelecek Fenerbahçeli taraftarların aynı metrobüse binme ihtimali endişe yaratıyor. Galatasaraylılar için özel metrobüs seferi yapılması gündemde.