Nihat'ın hasreti bitti

Beşiktaş'ın yıldızı 15 Haziran 2008'de Çek Cumhuriyeti'ne gol attıktan 485 gün sonra bir resmi maçta fileleri sarsarak şeytanın bacağını kırdı. Nihat ligde de ilk golünü attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2009 Güncelleme 18 Ekim 2009, 01:22

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Villarreal'den transfer ettiği Nihat Kahveci 485 gün sonra fileleri havalandırmayı başardı. Son olarak 15 Haziran 2008'de milli takım forması altında Çek Cumhuriyeti'ne gol atan Siyah-Beyazlı oyuncu o tarihten sonra ilk kez bir resmi maçta gol attı.

5-0 BİTEBİLİRDİ
Ligde de ilk golünü atan Nihat, "Beşiktaş forması altında ilk golüm. Biraz geç oldu ama bundan sonra daha iyi olacağım. Mustafa hoca bana güvendi inandı ve sahada tuttu. Kasımpaşa önünde istediğimiz futbolu oynayamadık ama baktığınızda maç 5-0'da bitebilirdi. İyi olmak için daha çok çalışacağız" dedi.

TORAMAN DÖNDÜ
Beşiktaş'ta geçen sezon bittikten sonra topuğundan ameliyat olan İbrahim Toraman, Kasımpaşa karşısında ilk 11'de forma giydi. İbrahim Toraman sahaya aynı zamanda kaptan olarak çıktı. Geçen sezon İbrahim Üzülmez'le birlikte kaptanlığı alınan Toraman böylece pazubendi dün geri almış oldu.

BOBO'DAN GOLLÜ DALYA
Beşiktaş' n Brezilyal futbolcusu Bobo dün resmi maçlarda 100. kez Siyah-Beyazl formay giydi. Bobo, Siyah-Beyazl tak m n 2. golünü atarken bu sezon ayn zamanda ilk kez fileleri sarst .

ÇETİN'DEN GERİ ADIM
Beşiktaş'ta Hikmet Çetin'in başkan adayı olma konusunda yumuşadığı öğrenildi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'la görüşen Çetin teklifi düşünecek.

ATMOSFER İYİ OLMALI
Mustafa Denizli, 2-0'dan sonra iki net pozisyondan yararlanamadıklarını söyledi. Beşiktaş'ın hocası, "Buradaki atmosferin daha iyi olması gerekir. Beşiktaş gol attığı zaman taraftarın da buna ortak olması gerekiyor" dedi. Nihat'ın mutlaka daha iyi bir duruma geleceğini savunan Denizli, "İbrahim ise kondisyonunu daha da geliştirecektir. 3 cezalı oyuncumuzun alternatiflerine bakacağız" diye konuştu.