"CHP bu tutumundan vazgeçsin"

AK Parti MYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı. CHP'nin yalan ve iftira siyasetine sert tepki gösteren Ünal şöyle konuştu: "Biz CHP'nin stratejilerini biliyoruz; kafa karıştırmak, nefretten beslenmek, kendi pozisyonlarını tahkim etmek, uluslararası arenada oynanan oyunların kuklası, oyuncağı durumunda yer almak. CHP bu tutumundan vazgeçsin."

Giriş Tarihi 04 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 04 Aralık 2017, 19:46
CHP bu tutumundan vazgeçsin

İÇİNDEKİLER

AK Parti MYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı. CHP'nin yalan ve iftira siyasetine ser tepki gösteren Ünal şöyle konuştu:

"HANGİ AMACA HİZMET ETTİKLERİ ORTADA"
"Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda ifade kullandı. "Biz stratejimizi başarılı şekilde uyguladık, şimdi ikinci adımdayız" İkinci adımı hem grup başkan vekilleri açıkladı. Yine Salı günü bir takım belgeler açıklayacağız tarzında ifade kullandılar. Buradan şunu söylemek istiyorum AK Parti siyaseti devlet yönetme sorumluluğunu üzerine almış devletin yönetimi Türkiye'nin öncelikleri sınır güvenliğinden taşeron yasasına kadar Türkiye'nin önemli öncelikleri varken CHP yalan ve iftiralarla gündemi rehin almaktadır. hangi amaca hizmet ettiği son derece açıktır.

"CHP'NİN BELGELERİ BİZİM GÜNDEMİMİZDE YER ALMAYACAK"
CHP'nin açıklayacağını belgeler bizim siyasetin gündeminde yer almayacak. Salı günü ortaya attıkları iddialarla ilgisi olmayan belgeler paylaştılar. Biz de bu belgelerin yeri mahkemedir dedik. Eğer ellerinde belgeler varsa gitsinler ellerindeki belgeleri ilgili mahkemelere sunsunlar. Ne siyasetin gündemini ne de Türkiye'nin gündemini CHP yalan ve iftiralarla işgal etmesin.

"CHP BU TUTUMUNDAN VAZGEÇSİN"
Biz CHP'nin stratejilerini biliyoruz; kafa karıştırmak, nefretten beslenmek, kendi pozisyonlarını tahkim etmek, uluslararası arenada oynanan oyunların kuklası, oyuncağı durumunda yer almak. CHP bu tutumundan vazgeçsin."