Ülkücülerin geleceği ne olacak Bahçeli!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, "Bahçeli'nin sürekli AK Parti'nin geleceğini konuşması ama ülkücülerin geleceği hakkında söyleyecek sözünün olmaması dikkati çekiyor" dedi.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 20 Ekim 2015, 14:46
Ülkücülerin geleceği ne olacak Bahçeli!

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Bahçeli'nin sürekli AK Parti'nin geleceğini konuşması ama ülkücülerin geleceği hakkında söyleyecek sözünün olmaması dikkati çekiyor. Siyaseti 'ülkücüleri iktidardan uzak tutma' temelinde yapan bir Bahçeli var meydanlarda" açıklamasında bulundu.

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti'nin geleceğine yönelik spekülatif yorumlar yaptığını ifade etti.

Açıklamasında, "Bahçeli, siyaset üretimiyle değil siyasi falcılıkla uğraşıyor" görüşüne yer veren Çelik, şunları kaydetti:

"Halbuki, Bahçeli'nin milliyetçilerin-ülkücülerin gelecek beklentileri ile ilgili siyaset üretmesi lazım. Bu konuda 'sıfır noktasında siyaset'in ötesine geçemiyor. 7 Haziran sonrası ülkücüleri-milliyetçileri iktidardan uzak tutan siyaset bizzat Bahçeli tarafından üretildi ve uygulandı. MHP tabanının en hassas olduğu 'terörle mücadele' konusunda geride duran ve mücadeleye destek vermeyen yine bizzat Bahçeli oldu. Bahçeli'nin sürekli AK Parti'nin geleceğini konuşması ama ülkücülerin geleceği hakkında söyleyecek sözünün olmaması dikkati çekiyor. Siyaseti 'ülkücüleri iktidardan uzak tutma' temelinde yapan bir Bahçeli var meydanlarda."