Arınç'tan önemli açıklamalar

Başbakan Erdoğan başkanlığındaki toplantı yaklaşık 5 saat sürdü

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 27 Mayıs 2013, 19:43
Arınç’tan önemli açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 5 saat sürdü.

Toplantı sonrası Bülent Arınç bir açıklama yaptı.

Gelir Vergisi Kanun Taslağı, Bakanlar Kurulunda imzaya açılacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibinin uzun süredir üzerinde çalıştığı Gelir Vergisi Kanun Taslağı, bugünkü Bakanlar Kurulunda imzaya açılıyor.

Arınç, Kılıçdaroğlu'nun Reyhanlı'yı ziyaretinde buraya siyaset yapmaya gelmediğini söylemesine karşın, 10 dakika sonra hemen vıcık vıcık açıklamalar yapmaya ve Başbakan'ın ABD ziyaretini eleştirmeye başladığını söyledi.

Patlamaların meydana geldiği İstihbaratlar konusunda ihmaller olduğu iddiasına ilişkin araştırmalar sürdüğünü, söyleyen Arınç, Apaydın kampına yönelik bir saldırı düşünülmüş ve oradaki sığınmacılara yönelik bir hareket tespit edilmiştir. CHP heyetini Esed'e götürenler bu saldırı planlayıcılar arasında yer aldığı görülmüştür." dedi.

Arınç, Lübnan'da Hizbullah'ın militanları ve askerlerinin Manyas katliamında çok önemli rolü olduğu doğrudur. Hizbullah'ın bu tutumu, Arap Birliği ve İslam Alimleri Birliği tarafından kınanmıştır. Hizbullah'a karşı dünya kamuoyunda oluşacak tepkileri de kendileri göğüsleyecektir.