Hazal Filiz Küçükköse ile olaylı şekilde boşanan Tuan Tunalı'nın aşktan yana yüzü güldü

Geçen yıl Hazal Filiz Küçükköse’den olaylı şekilde boşanan Tuan Tunalı, gönlünü Rus model Yana Mazanova’ya kaptırdı. Aşktan yana yüzü gülen oyuncu, yeni ilişkisini de sosyal medyada duyurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2019 Güncelleme 28 Nisan 2019, 07:58
Hazal Filiz Küçükköse ile olaylı şekilde boşanan Tuan Tunalı’nın aşktan yana yüzü güldü

İÇİNDEKİLER



Bir yıl önce kendi gibi oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ile 4 yıllık evliliğini bitiren Tuan Tunalı, teselliyi yurt dışında buldu. Tunalı, Küçükköse ile boşanırken "Türk örf ve adetlerine uygun olmayan durumların ortaya çıkması ihtimalinin kuvvetle muhtemel olduğunu düşünmekteyiz" açıklamasıyla ihanete uğradığını ima etmişti. Tunalı, kısa süre önce de yeni bir aşka yelken açtı.




Ünlü oyuncu, kalbini Rus model ve oyuncu Yana Mazanova'ya kaptırdı. 35 yaşındaki oyuncu, yeni ilişkisini de önceki gün sosyal medyada ilan etti. Güzel modele İstanbul'u gezdiren Tunalı, Mazanova'yla Boğaz manzarasında verdiği pozu da İngilizce şu notla paylaştı: "Bazen yakını bulmak için uzun bir yola çıkmak gerek…"




ADIM ADIM EVLİLİĞE
Tunalı'nın sosyal medyada ilan-ı aşk etmesi dikkatli gözlerden kaçmadı. Oyuncuya takipçilerinden tebrik yağdı. Küçükköse ile boşanmasının acısını atlatan Tunalı, bir takipçisinin "Resmi olarak görümceliğe başlıyorum" yorumuna "Sana o pozisyonu verdim" yanıtıyla da Rus modelle aşkında ciddi olduğunu gözler önüne serdi.


TAKVİM MAGAZİN SERVİSİ - ÖZEL