Ve Çiçero sizlerle! Çiçero'nun galası yapıldı

‘Yüzyılın casusu’ olarak adlandırılan İlyas Bazna’nın hayatını beyaz perdeye aktaran Çiçero’nun galası yapıldı. Geceye birçok ünlü katıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2019 Güncelleme 18 Ocak 2019, 07:58
Ve Çiçero sizlerle! Çiçero’nun galası yapıldı

İÇİNDEKİLER



Yapımcılığını Mustafa Uslu
'nun üstlendiği, kadrosunda Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik gibi isimleri bulunduran "Çiçero" film ekibi önceki akşam Maslak Uniq'de gala gösterimi gerçekleştirdi. Galanın yapılacağı alana o döneme ait askeri kulübe, eşya gibi nesneler konularak geceye katılanlara nostalji yaşatılmaya çalışıldı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, gösterimden sonra basınla bir araya geldi. Uslu, "Çok güzel kaliteli bir ekibimiz var ve Ayla gibi Müslüm gibi Türk sinemasına çok önemli bir eseri daha kazandırdığımızı düşünüyorum" diye konuştu.


PAHALIYA PATLADI
Filmde bir Türk ajan Çiçero'yu canlandıran usta oyuncu Erdal Beşikcioğlu da "Film patrona pahalıya patladı. Çok güzel bir üç ay geçirdik inanılmaz bir çalışma oldu, yolu açık olsun" dedi. Beşikçioğlu ile başrolü paylaşan Burcu Biricik ise "Bu film bana yeni ufuklar ve yeni kapılar açtı, inanılmaz heyecanlı ve mutluyum" diye konuştu.


Galaya Hande Soral ve eşi İsamil Demirci de katıldı.



Ayla filminin kahramanı İsmal Hacıoğlu da eşiyle gecede boy gösterdi.


DOĞAN SAVAŞ