Tesadüfe bak!

8 Eylül akşamı başkalarıyla evlenen İdil Fırat ile Yağız Sözmen’in geçmişinden ‘aşk’ çıktı! Sosyetik güzel, 2008 ile 2010 yılları arasında beraber olduğu Sözmen’le evliliğin eşiğinden döndü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 02:04
Tesadüfe bak!

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin ünlü ismi İdil Fırat, oyuncu Mert Fırat'la geçtiğimiz hafta Alaçatı'da dünyaevine girdi. Fırat'la aynı saatlerde The Sofa Hotel'in ortağı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen de Yasemin Sengir ile Paris'teki tarihi Versailles Sarayı'nda düzenlenen görkemli düğünle evlendi. İşin ilginç yanı, aynı gün farklı isimlerle nikah masasına oturan İdil Fırat ile Sözmen'in eski sevgili olmasıydı.



ÜNİVERSİTEDE TANIŞTILAR
Kıvanç Tatlıtuğ ile 2010'da aşk yaşayan Fırat'ın yakışıklı oyuncuyla birlikte olmadan kısa süre önce Yağız Sözmen'le evliliğin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı. ABD'de üniversite eğitimi sırasında tanışan Fırat ile Sözmen'in o dönem 2 yıl aşk yaşadıkları öğrenildi. Eski aşıkların aynı gün evlenmesi "Tesadüfün böylesi" yorumları yaptırdı.

TARİHİ FARK!
Maliyeti 5 milyon euro'dan fazla olduğu konuşulan Yağız Sözmen'le Yasemin Sengir'in tarihi Versailles Sarayı'ndaki düğününün ihtişamı, aynı gün düzenlenen Fırat çiftinin nikahını gösterişte solladı!