İki plajımız listede

İngiltere’nin lider tatil sitesi Globehunters, Instagram kullanıcılarının en çok paylaştığı Avrupa’daki 30 plajı listeledi. Listede Kleopatra Plajı ve Kelebekler Vadisi de yer aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2018 Güncelleme 06 Eylül 2018, 00:00
İki plajımız listede

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en güzel tatil bölgelerinin olduğu Türkiye, bu konuda fark yaratıyor. Dünyanın çok önemli tatil dergilerinde birçok kez ödül kazanan ilçelerimiz ve plajlarımıza bir onur daha geldi. Globehunters, özel bir çalışma yaparak Instagram kullanıcılarının en çok paylaştığı Avrupa'daki 30 plajı listeledi.Birbirinden harika plajların olduğu listede Türkiye'den de iki plaj bulunuyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yer alan Kleopatra Plajı, listeye 11. sıradan girerken, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Kelebekler Vadisi ise 23. sırayı aldı. Derin mavi suları ve altın kumuyla hayran bırakan bir güzelliğe sahip olan Kleopatra Plajı, Avrupa'nın en gözde plajları arasında yer alıyor. Antalya'nın Alanya ilçesinde yer alan plaj, Instagram'da 35.656 kez paylaşıldı. Son yıllarda çok daha fazla insana ev sahipliği yapan ve ünü giderek artan Kelebekler Vadisi'nin ise Instagram'da 26.325 kez paylaşıldığı açıklandı.