Cindy görünümlü şahin

Tülin Şahin, önceki akşam Victoria’s Secret meleği Ana Beatriz Barros’un Mikonos’taki düğününe katıldı. Törene katılan yabancı konuklar, Şahin’i Cindy Crawford sanıp Türk modelle fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2016 Güncelleme 10 Temmuz 2016, 00:00
Cindy görünümlü şahin

İÇİNDEKİLER

Hayatımıza 'Sivaslı Cindy' olarak giren Tülin Şahin'in, Cindy Crawford'a olan benzerliği bir kez daha tescillendi... Şahin, önceki akşam Victoria's Secret meleklerinden Ana Beatriz Barros'un Karim El Chiaty ile Mikonos'taki düğününe katıldı. Yaklaşık bin kişilik bir davetli grubunun olduğu törende Adriana Lima gibi birbirinden ünlü top modeller vardı.

YILDIZLAR ORADAYDI
Gördükleri tüm ünlü mankenlerle hatıra fotoğrafı çektiren davetliler, Tülin Şahin'le de poz vermek için kıyasıya rekabetteydi. Ancak gerçek, sonradan anlaşıldı. Şahin'i, Cindy Crawford zanneden yabancı konuklar, ünlü modelle çekilen kareleri de sosyal medyada paylaştı. Tülin Şahin, tüm fotoğraflarda 'Cindy Crawford' olarak etiketlenmişti...



Yabancı bir davetlinin Tülin Şahin'le çektirip Cindy Crawford'u etiketlediği bu kare, 'Thiago' isimli gencin takipçileri tarafından da çok beğenildi.



Tülin Şahin'le fotoğraf çektiren iki Meksikalı davetli, bu kareyi 'Supermodel Cindy Crawford düğünde' diyerek instagram'da yayınladı.

ÖZGE GÜRCAN