Garip dostluk

Önceki akşam Arnavutköy’de ilginç bir ikili buluştu. Galatasaraylı yıldız Sabri Sarıoğlu, popçu Berkay ile baş başa yemek yedi. Berkay ve Sabri’nin 5 saatlik buluşmada ne konuştuğu merak konusu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2016 Güncelleme 24 Nisan 2016, 02:08
Garip dostluk

İÇİNDEKİLER

Topçu ve popçular arasındaki dostluğa bir yenisi eklendi. Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ve popçu Berkay, önceki akşam Arnavutköy Zıpkın Balık'ta akşam yemeğinde buluştu. Mekanda yaklaşık 5 saat kadar sohbet eden ikilinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

ARACINA ZOR BİNDİ...
Balıkçıdan ilk olarak Sabri Sarıoğlu ayrıldı. Çıkışta gazetecileri karşısında gören Sarıoğlu, bir anlık şaşkınlık yaşadı. 'Reis' lakaplı futbolcu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren göbeği sorulunca gülümsemekle yetindi. Sabri Sarıoğlu, 650 bin liralık BMW marka spor aracına güçlükle binerek oradan uzaklaştı.


Berkay'ın keyifli halleri objektiflere böyle takıldı.

KANLI BIÇAKLILAR!
Sabri'nin hemen ardından mekandan ayrılan ünlü popçu Berkay ise basın mensuplarının sorularına "İyi akşamlar" demekle yetindi. Popçu Berkay, uzun süre Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'la olan yakın dostluğu nedeniyle manşetlerden düşmemişti. Berkay ve Caner, Akmerkez'in bebek odasında patlak veren skandalın ardından kanlı bıçaklı olmuştu.

DOĞAN SAVAŞ