Ezeli dostluk mazide kaldı

Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam Ezel dizisinde birlikte rol aldıkları Tuncel Kurtiz'i andı. 2014'te aşk yaşayan ikili, yanlarında yeni sevgilileri varken pişti olunca birbirini tanımazlıktan geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2016 Güncelleme 03 Şubat 2016, 02:00
Ezeli dostluk mazide kaldı

İÇİNDEKİLER

Rol aldıkları 'Ejder Kapanı' filmindeki sevişme sahneleriyle 2010 yılında olay olan Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yolları 'Ezel' dizisinde de kesişti. Burada da iki sevgiliyi canlandıran Tüzünataç ile İmirzalıoğlu, 2014 yılında da Marmaris'te baş başa tatil yaparken yakalandı. O dönemden sonra hiç yan yana gelmeyen ikili, önceki akşam pişti oldu.

SORUYA YORUM YOK
Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu, 2013'te hayatını kaybeden Tuncel Kurtiz'in 80. yaş günü için düzenlenen özel bir geceye katıldı. Tüzünataç'ın yanında yeni aşkı Birkan Sokullu vardı. İmirzalıoğlu'na ise 21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda dünyaevine gireceği Sinem Kobal eşlik etti. Geceye şimdiki sevgilileriyle katılan eski aşıklar, davet boyunca yan yana gelmemeye özen gösterdi. Mekanda Kenan İmirzalıoğlu ile selamlaşmayan Berrak Tüzünataç Sokullu ile birlikte geceden çok erken ayrıldı. Güzel oyuncu, piştiyle ilgili yöneltilen soruları ise duymazlıktan geldi.

Güzel oyuncunun yanında Birkan Sokullu vardı. Ünlü çift, her zamankinin aksine bu kez gazetecilere gülerek poz verdi.



21 Mayıs'ta Cunda'da evlenecekleri konuşulan Kobal ile İmirzalıoğlu, özel hayatlarıyla ilgili konuşmak istemedi.

HALİL ÇİLİNGİR