Evlilik golü

Oyuncu Selen Soyder, basını ters köşeye yatırdı. Oren Fransez'le 22 Ağustos'ta evlendiğini açıklayan Soyder, espriyi de patlattı: 'Kabul edin, bu size golüm oldu'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 00:00
Evlilik golü

İÇİNDEKİLER

Kendisi gibi oyuncu olan Tolgahan Sayışman'la yıllarca aşk yaşayan ancak nikah masasına oturmayı düşünmeyen Selen Soyder, gerçek hayat arkadaşını geçtiğimiz yaz buldu. Güzel oyuncu, yaz başında gönlünü kaptırdığı Oren Fransez'le önceki gün de herkese sürpriz yaptı. Selen Soyder, önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekan çıkışı kendisine yöneltilen "Evlilik kararınızı mı kutluyorsunuz?" sorusu karşısında bombayı patlattı:

'BİZE ÖZEL KALSIN İSTEDİK'
"Evlilik kutlaması değil çünkü biz evleneli tam 3 ay oldu. Evli olduğumuzu bir süre paylaşmadık, ikimiz için çok özel olan bu olayın bize kalmasını istedik." Neşesinin yerinde olduğu görülen güzel oyuncu, gazetecilere de "Kabul edin, bu benim size golüm oldu" diye de espri yapmayı ihmal etmedi. Selen Soyder, hamile olduğuna dair çıkan dedikoduları ise yalanladı. Bu arada önceki akşam yakın dostlarıyla Zıpkın adlı mekanda kutlama yapan çiftin, 22 Ağustos'ta evlendiği öğrenildi. Soyder ve Oren Fransez, aralarında Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu gibi sadece çok yakın dost ile aile üyelerinin katıldığı nikah törenini ise 3 ay herkesten gizlemeyi başardı.



Güzel oyuncu, dün sosyal medyadan gizlice kıyılan nikahta çekilen romantik pozunu paylaşarak artık evli olduğunu herkese ilan etti.




Önceki akşam yakın arkadaşlarına Arnavutköy'deki Zıpkın'da kutlama yemeği veren ünlü çifte mekan yetkililerinden de sürpriz geldi. Selen Soyder ve Oren Fransez için meyveden düğün pastası yapıldı.

HALİL ÇİLİNGİR