Makyaj parası hayvanlara

Ajda Pekkan'a 'Ucube ve hödük' dediği için 3 bin 750 lira cezaya çarptırılan Bülent Ersoy, "O benim makyaj param bile değil" dedi. Süperstar da avukatlarına "O parayı bir hayvan barınağına bağışlayın" talimatı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2015 Güncelleme 25 Ekim 2015, 00:00
Makyaj parası hayvanlara

İÇİNDEKİLER

Süperstar Ajda Pekkan, kendisine 'Hödük' ve 'Ucube' diyen Diva Bülent Ersoy'a açtığı tazminat davasını önceki gün kazanmıştı. Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme, Bülent Ersoy'un ekonomik ve sosyal durumunu göz önüne alarak 3 bin 750 lira ceza almasına karar verdi. Bu karar sonrası Bülent Ersoy, yine kendine has üslubuyla şöyle cevap verdi:

'KAZANDIM AMA SEVİNMEDİM'
"Avukatıma söylerim öder. O benim makyaj param bile değil." Bu sözlerden sonra gözler yine Ajda Pekkan'a çevrildi. Süperstar, yakın çevresine "Ben davayı kazandım diye sevinmedim. Benim için önemli olan haklılığımdı. Bana haketmediğim hakaretler etti. Zaten dava sonrası verdiği cevapla da niyetini göstermiş oldu. Ben ondan kazandığım parayı bir hayır kurumuna bağışlayacağım" dedi.

SAVAŞA YENİ BİR BOYUT GELDİ
Daha sonra avukatlarına talimat veren Ajda Pekkan, "Kazanılan 3 bin 750 liralık parayı Hayvanları Koruma Derneği'ne bağışlayın" dedi. Şimdiye kadar birçok hayır kurumuna yardım eden ve onlarca sosyal sorumluluk projesinde yer alan Süperstar, bu hareketiyle yeni bir savaşın fitilini ateşledi. Bülent Ersoy'un, kürklere olan düşkünlüğünü bilen Ajda Pekkan, bu davranışıyla Bülent Ersoy'a ince bir mesaj vererek, savaşa yeni bir boyut kazandırdığı konuşuluyor.

UFUK ÖZCAN / ÖZEL