Hidayet yuvası

Türk basketbolunun gururu olan Hidayet Türkoğlu, yine mutluluk sayısı attı! Başarılı sporcu, "Hayatımdaki tek öncelik ailem" açıklamasını yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2014 Güncelleme 06 Eylül 2014, 02:28
Hidayet yuvası

İÇİNDEKİLER

Hem basketbol sahalarında hem de özel hayatında hep üçlük attı. Başarısı ile tüm dünyayı kendine hayran bıraktı. Ve haliyle Amerikan Basketbol Ligi NBA'in en önemli sporcularından biri oldu. İşte milyonları kendine hayran bırakan Hidayet Türkoğlu, örnek aile yaşamıyla da büyük takdir topladı. Türkoğlu, "Hayatımdaki en büyük takım ailem. Ve bu ailenin kaptanı olduğum için çok mutluyum" dedi. Öte yandan tatil için ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen ünlü olan Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde ABD'ye döndü.


'ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI'
Los Angeles Clippers takımı ile yeni sezona imza atan Türkoğlu, gider gitmez antremanlara başladı. Eşi Banu, kızları Ela ve Lina ile birlikte ABD'deki evlerine yerleşen Türkoğlu, "Bir tatil daha sona erdi artık çalışma zamanı... Hemen antrenmanlara başladım. Türkiye'de güzel moraller toplayarak ABD'ye döndük. Bu yıl Los Angeles Clippers ve benim için iyi bir yıl olacak." dedi. Bu arada Hidayet'in Türkiye'de de
basketbol okulları bulunuyor.