Hodri meydan

Pop müziğin usta ismi Nilüfer, önceki akşam büyüledi. 59 yaşındaki şarkıcı; sahnedeki enerjisi kadar cesur kıyafetiyle de genç meslektaşlarına taş çıkarttı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2014 Güncelleme 14 Nisan 2014, 01:45
Hodri meydan

İÇİNDEKİLER

Nilüfer; bir kez daha neden Pop müziğin dev ismi olduğunu kanıtladı. Önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren ünlü sanatçı; mekanı hınca hınç doldurdu. Yaklaşık 3 saate yakın sahnede kalan Nilüfer; bitmeyen enerjisi kadar cesur kıyafetleriyle de genç meslektaşlarını solladı. Konserine kırmızı renkli bir kıyafetle çıkan ünlü sanatçı, ikinci yarıdaki kostümüyle ise yürek hoplattı. Derin göğüs dekolteli kıyafetiyle kimi zaman zor anlar yaşayan 59 yaşındaki Nilüfer; herkesi kendisine hayran bıraktı. 2011 yılında yakalandığı meme kanseri nedeniyle sol göğsü alınan ünlü sanatçı, önceki akşam hem yılları hem de kanseri yendiğini bir kez daha ilan etti. Sevenleriyle şakalaşmayı da ihmal etmeyen Nilüfer; sürpriz yaparak "Ankara'nın Bağları" ve "Elvan Dalton" şarkılarını seslendirdi. Meslektaşlarına gönderme yapan ünlü sanatçı; "Elitist insanlar, bu şarkıları neden söylediğimi sorabilir. Ama seyircim istedikten, eğlendikten sonra neden okumayacağım!" dedi.

KAYAHAN'A DESTEK
Nilüfer, sahnede davalık olduğu Kayahan'ın şarkılarını okumasa da kanser tedavisi gören eski dostuna destek mesajları gönderdi.

HALiL ÇiLiNGiR