Batsın bu dünya

Sevim Emre, hayat arkadaşı Orhan Gencebay'ı zayıflatmak için kolları sıvadı. Usta sanatçı; zorla yaptığı 'Madonna Diyeti' yüzünden şimdilerde 'Batsın bu dünya' diyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2014 Güncelleme 04 Şubat 2014, 01:37
Batsın bu dünya

İÇİNDEKİLER

Orhan Gencebay'ın 69 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkartan formu, hayat arkadaşı Sevim Emre'ye yeterli gelmedi! Emre, usta sanatçıyı zayıflatmak için kolları sıvadı. Önceki gün Arnavutköy'deki Kıyı Balık'tan çıkarken objektiflere takılan Orhan Gencebay'a yöneltilen "Formunuzu nasıl koruyorsunuz?" sorusunu duyunca hemen sözü alan Sevim Emre; "Orhan'ın yemeklerine ben müdahele ediyorum. Kendisine şu aralar Madonna Diyeti yaptırıyorum" dedi.

DOKTOR KONTROLÜNDE Mİ YAPIYOR?
Gerçek kürküyle objektiflere gülücükler saçan Emre'nin aksine usta sanatçı, bitkin görünüyordu. Dünyaca ünlü yıldız Madonna'ya 1 haftada 4 kilo verdiren sıkı diyeti uygulamaktan yorgun düştüğü gözlenen Gencebay'ın bu rejimi uygulamadan önce bir doktora danışıp danışmadığı ise merak konusu oldu. Yıllar önce by-pass ameliyatı da geçiren Orhan Gencebay'ın Sevim Emre'nin zoruyla sıkı bir diyete girmesi; "Orhan Baba'nın dilinde şimdilerde 'Batsın Bu Dünya' şarkısı var" esprisi yaptırdı.