Baba kucağında uyuyakaldı

Ebru Gündeş, önceki gün eşi ve kızıyla güneşli havanın tadını çıkarttı. Yorgun düşen Alara, babasının kucağında uyukladı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Baba kucağında uyuyakaldı
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, önceki gün aile saadeti yaşadı. İstanbul'daki güzel havanın tadını çıkaran Gündeş, eşi Reza Zarrab ve kızı Alara ile İstinyePark'ın yolunu tuttu. İkili; önce kızlarıyla Masa Restaurant'ta yemek yedi. Bu sırada Alara'nın bir an olsun yerinde duramadığı gözden kaçmadı. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, ardından alışverişe koyuldu.

GÜN BOYU KOŞUŞTURDU
Gün boyu AVM'de koşuşturan sevimli Alara; akşam saatlerinde ise yorgun düştü. Babasının kucağında uyuklayan Alara'nın halleri; herkesi gülümsetti. Bu arada Bodrum'da tatil yaptığı sürede eşiyle yaklaşık 300 bin lira harcayarak esnafın yüzünü güldüren Ebru Gündeş'in önceki gün de İstinyePark'tan yüklü alışveriş yaptığı öğrenildi. Gündeş ile Zarrab'ın aldıklarını evlerine gönderdikleri söyleniyor.

Halil ÇİLİNGİR