Saat'et köşkü

Popçu Kenan Doğulu, aşkı için kesenin ağzını açtı. Doğulu, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Beren Saat'e düğün hediyesi olarak 7 milyon dolarlık köşk satın aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 02:15
Saat’et köşkü

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasına damga vuran Kenan Doğulu-Beren Saat aşkı, mutlu sona doğru hızla ilerliyor. Aşk sarhoşu Doğulu, sevgilisi Beren Saat uğruna hiçbir masraftan kaçınmıyor. Uzun süredir birlikte olan çift evlilik hazırlıkları yaparken, ünlü popçu sevgilisine düğün hediyesi olarak İstanbul Çengelköy'de, Boğaz manzaralı, bahçeli ve havuzlu bir köşk aldı. Çengelköy sırtlarındaki Sultan Makamı Konakları adlı projedeki köşkün satışı şimdilik gizli tutuluyor.

3 MİLYONLUK İNDİRİM
67 bin metrekare alan üzerine kurulu 9 ayrı köşkten birini aldığı belirtilen Doğulu'nun alım-satımı kimsenin duymasını istemediği söyleniyor. Satışı gerçekleştiren emlakçı, köşkleri yapan müteahhit firma ve Kenan Doğulu arasında 'kimseye açıklanmamak şartı' ile anlaşma imzalandığı da iddia ediliyor. Edindiğimiz bilgiye göre; Kenan Doğulu'nun Beren Saat için aldığı bu köşkün fiyatı tam 10 milyon dolar. Ancak Kenan Doğulu'nun ödemeyi peşin yapacağını söylemesi üzerine fiyat, 7 milyon dolara düşürüldü.

'BUNU HAK ETTİ'
Ünlü popçu Doğulu'nun sevgilisine aldığı beyaz köşk için yakınlarına, "Bu köşk Beren'e evlilik hediyem olacak. Tapusunu da üzerine yapacağım. Çünkü Beren bana olan sevgisi ile bunu çoktan ve fazlası ile hak etti" dediği ifade ediliyor. Doğulu'nun birkaç gün içinde tapusunu alacağı köşkü sevgilisine anlamlı bir gecede hediye edeceği, içinin döşenmesini de Beren Saat'e bırakacağı konuşuluyor.

MEVLÜT YÜKSEL