Duman'lı konser

Rock grubu Duman'ın konserine; sigara damga vurdu! 17-18 yaşındaki gençler, kapalı mekanda sigara yasağını delip konser alanını dumanaltı yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2012 Güncelleme 23 Ekim 2012, 02:03
Duman’lı konser

İÇİNDEKİLER

Türk Rock Müziği'nin ünlü grubu Duman'ın konseri; adına yakıştı! Grubun önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konsere; sigara damga vurdu. Yaşları henüz 17-18 olan gençler; konser alanına saatler öncesinden doldurdu. Bostancı Gösteri Merkezi'nin önünde uzun kuyruklar oluşturan Duman hayranları, içerde de 'kapalı alanda sigara içme' yasağını umursamadı.

İçeriye kurulan standlardan da sigara satışı yapılınca; konser alanı iyice dumanaltı oldu. Gencecik tiryakilerin; sigara içerkenki görüntüleri objektiflere de yansıdı. Bu arada her konserinde bildik manzarayla karşılaşan Duman'ın solisti Kaan Tokgöze bile önceki akşamki duruma şaşırdı. Tokgöze; genç hayranlarına şöyle seslendi: "Gençler, ortamı dumanaltı yapmışsınız. Kimseyi göremiyorum!"

KAVGAYA TUTUŞTULAR
Sigaranın yanı sıra alkol de aldıkları iddia edilen Duman'ın genç hayranları, konserin sonuna doğru kavgaya tutuştu. Gençlerin; kavgasını arkadaşları da önleyemeyince araya mekanın güvenlik görevlileri girdi.

HALİL ÇİLİNGİR