Jason'a kanca attı

Ryan Reynolds'tan sonra aradığı aşkı bulamayan ünlü oyuncu Scarlett Johansson, bu kez January Jones'tan yeni ayrılan Jason Sudeikis'le yakınlaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2011 Güncelleme 27 Ocak 2011, 00:00
Jason’a kanca attı

İÇİNDEKİLER

Seksi oyuncu Scarlett Johansson, yalnızlığa tahammül edemiyor. 2010 yılının son ayında eşi Ryan Reynolds'ı terk eden Johansson'un adı her hafta yeni biriyle anılıyor. Ünlü oyuncunun, yeni gözdesi ise geçtiğimiz hafta uzun süreli aşkı January Jones'tan ayrılan talk showcu Jason Sudeikis! Amerikan magazin dergisi Life&Style'ın haberine göre Scarlett Johansson ve Jason Sudeikis, 22 Ocak akşamı Father's Office adlı barda birlikte görüldü. Gece boyunca samimi bir sohbete imça atan ikili, sık sık el ele tutuştu. Üstelik ikilinin yanında Sudeikis'in yakın arkadaşı Will Forte ve sevgilisi de vardı.

HIZLI AŞK TRAFİĞİ
Son olarak ünül talk showcu ile görülen Scarlett Johansson, Reynolds'tan ayrıldığından bu yana Leonardo Di Caprio ve Jake Gyllenhaal ile de görüntülendi. İki ünlü oyuncu ile baş başa yemek yiyen ve bir hayli samimi görüntüler sergileyen Scar-Jo'nun yeni bir aşk aradığı konuşuluyor. Johansson'un yakınlarına göre; bu hızlı aşk trafiğinin altında ise seksi yıldızın eski eşi Ryan Reynolds'un Sandra Bullock ile yakınlaşması yatıyor.