Oktay Kaynarca'yı ağlatan sözler

Selçuk Yöntem'in anlatıldığı programa konuk olan Oktay Kaynarca, duygusal anlar yaşadı.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 14 Ekim 2009, 17:42

İÇİNDEKİLER

'Yememiz içmemiz aynıdır, oturup kalkmamız aynıdır, ağlamamış aynıdır'

'Bir Yıldız Masalı' programında ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'in hayatına dair kesitler sunuldu. Bu konuklardan birisi de Oktay Kaynarca idi. Kaynarca, "Yememiz içmemiz aynıdır, oturup kalkmamız aynıdır, ağlamamış aynıdır, gülmemiz aynıdır, kavgalarımız bile aynıdır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Selçuk Yöntem ile geçmişten gelen özel bir dostluklarının bulunduğunu ifade eden Oktay Kaynarca, "Hakikaten hayatımdaki en önemli adamlardan bir tanesidir. Duruş biçimini en sevdiğim adamlardan bir tanesidir. Ahlakını en sevdiğim adamlardan bir tanesidir. Dürüstlüğünü, mertliğini, bir şeyin arkasında duruşunu en çok sevdiğim adamlardan birisidir. Abim olmasından en çok keyif aldığım adamlardan bir tanesidir. 'Dolu dolu abilerim' dediğim zaman da çok hoşuma gider ona abi demek" diye konuştu.

Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ile iyi gün dostluğundan ziyade, kötü gün dostu olduklarını belirtti. "Bazen küseriz birbirimize, kavga ederiz. Hatta bağırış, çağırış birbirimize bağırırız" diye konuşan Oktay Kaynarca, bu kavgalardan sonra bile birbirleriyle tekrar görüştüklerini belirtti ve "Allah insanlara böyle dostlar nasip etsin" ifadesini kullandı.

Bu sözlerden sonra Oktay Kaynarca'nın duygulandığı gözlendi. Gözleri dolan Kaynarca, ağlamamak için kendisini zor tuttu.

Televizyon Gazetesi