Ketche'nin eski eşinden jest!

'Romantik Komedi', filmin yönetmeni Ketche'nin eski eşi Line Aarsland'ın çabasıyla Danimarka'da da gösterildi. Kopenhag'daki galaya Ketche ile filmin başrol oyuncusu Cemal Hünal katıldı

Giriş Tarihi 03 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2010, 13:48
Ketche’nin eski eşinden jest!

İÇİNDEKİLER

Geçen yıl vizyona girdiğinde beğeniyle izlenen 'Romantik Komedi' filmine, önceki akşam Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da gala düzenlendi. Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan ve Gürgen Öz'ün oynadığı filmin bu özel gösterimini, yapımın yönetmeni Ketche'nin eski eşi Line Aarsland organize etti.

TATİLDE ÖĞRENDİ
Danimarka İçişleri Bakanı Bertel Haarder'in danışmanı olan Aarsland, yazın Türkiye'de tatil yaparken, eski eşinin filminden haberdar oldu ve Danimarka'da gösterilmesi için çalışmaya başladı. Ketche, Danimarka'daki galaya filmin başrol oyuncusu Cemal Hünal ile katıldı. Gecede, Ketche'nin eski eşi Line Aarsland, Danimarka İçişleri Bakanı Harder, Lüksemburg ve Avusturya'nın, Kopenhag büyükelçileri ile Portekiz, Malta, Bulgaristan, İsveç ve İspanya büyükelçiliklerinden üst düzey temsilciler bulundu. Galada konuşma yapan Ketche, Danimarka'ya tekrar gelmekten mutluluk duyduğunu, 1990'ların başında bu kentte unutulmaz günler geçirdiğini söyledi. Cemal Hünal da gösterilen ilgiden çok hoşnut olduğunu belirterek, "İlginç bir film yaptık ve büyük keyif aldık" dedi. Sağlık Bakanı Haarder ise 'Romantik Komedi'de çok farklı ve modern bir Türkiye gördüğünü söyledi.

IRAKLI HAYRAN SÜRPRİZİ!
Filmin oyuncusu Cemal Hünal, gecenin ardından eşi ve yönetmen Ketche ile birlikte gittiği bir restoranda büyük yaşadı. Hünal'ı restoranın kapısında bir grup Iraklı kadın yakın markaja aldı. Hünal'ı Arap televizyonlarında gösterilen 'Asi' dizisinden tanıdıklarını söyleyen kadınlar, dizinin ülkelerinde çok takip edildiğini ve birçok kadının Hünal'ın hayranı olduğunu söyledi. Kadınlar ünlü oyuncuyla fotoğraf da çektirdi.