Nursuz Yersiz Taşlar

Tasarımcı Nur Yerlitaş, şehitlerimize dil uzattı. Skandal yargıya taşındı. Tepkiler çığ gibi arttı. MHP’li Sancaklı, o modacı hakkında ‘Nursuz Yersiz Taşlar’ ifadesini kullandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2017 Güncelleme 24 Kasım 2017, 00:00
Nursuz Yersiz Taşlar

İÇİNDEKİLER

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, vatan için canını feda eden şehitlerimiz hakkında çirkin ifadeler sarf etti. Katıldığı partiden canlı yayıp yaparak "Şehitler mehitler... Aman yeter" dedi. Instagram'dan paylaştığı skandal video tepki çekti. Tepkiler üzerine Yerlitaş, paylaşımını sildi. Şehitlerimize dil uzatan Yerlitaş'a tepki dinmedi. Skandal yargıya intikal etti. Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER), dün İzmir Adliyesi'ne giderek şehitlerimizi ağzına alan Yerlitaş hakkında şikayet dilekçesi verdi. Ünlü modacıya sanat dünyasından da tepki gecikmedi. Şarkıcı Serkan Kaya, Nur Yerlitaş ile çektiği klibini yayınlamaktan vazgeçti. Demet Akalın da Yerlitaş'ı sosyal medya hesabından sildi. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da tepki gösteren isimlerdendi. Sancaklı, ünlü modacı için "Şehitlerimize dil uzatan Nursuz Yersiz Taşlar" diyerek tepkisi dile getirdi.

ÖZÜR DİLEDİ
Şehitler hakkında skandal sözler sarf eden Yerlitaş, yanlış anlaşıldığını söyledi. Tüm şehit ve gazi aileleri ile polis ve askerlerimizden özür diledi.