Paralel Twitter!

Teröristbaşı Gülen'in militanları birbirleriyle haberleşmek için özel yazılımlar geliştirdi. Bunların ByLock ve Eagle olduğu belirlendi! Ancak sistemleri çökünce hainler üçüncü bir uygulamaya geçti FETÖ mağduru olan emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok, örgütün 15 Temmuz sonrası adını “Twitter” koydukları bir program tasarladığını söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2017 Güncelleme 02 Mayıs 2017, 01:40
Paralel Twitter!

İÇİNDEKİLER

FETÖ yıllarca devletin tüm kurumlarına sızdı. Bunu yaparken de bir çok haberleşme programı kullandı. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra FETÖ'nün cep telefonlarına yüklenen ByLock üzerinden temas sağladığı saptandı. Hatta ByLock militanların konumuna göre renklere ayrılmıştı. FETÖ'nün sözde üst düzey elemanlarının Kırmızı ByLock kullandığı ortaya çıktı. FETÖ'nün ByLock programının deşifre olması durumunda da yine cep telefonu üzerinden Eagle adlı bir programla haberleştiği istihbarat raporlarına yansıdı. Ancak geçtiğimiz hafta yapılan bir operasyon örgütün yeni programını ortaya çıkardı.

İKİ KİŞİLİK ÖZEL YAZIŞMA
Buna göre Türkiye genelinde örgütün "mahrem imamlarına" yönelik operasyon yapıldı. Binlerce kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan bir zanlı itirafçı olup her şeyi anlattı. Örgütün yeni bir haberleşme programı kullandığını vurguladı. FETÖ mağduru olan emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok bu programın Twitter benzeri bir yazılım olduğunu açıkladı. TAKVİM'e konuşan Üçok, şu ifadeleri kullandı: "FETÖ, 15 Temmuz'dan sonra yeni bir program geliştirdi. Bu programın adını Twitter koydular. Söz konusu program da cep telefonlarına yükleniyor.



FETÖ tezgahı nedeniyle hakkında birçok dava açılan Ahmet Zeki Üçok terör örgütünün karanlık yüzünü deşifre ediyor.

YENİ OPERASYON YOLDA
Ancak sadece iki kişi birbirleriyle haberleşiyor. Bunun için de karşılıklı paralel şifre kullanılıyor. Yani iki kişinin iletişime geçmesi için aynı şifreyi bilmeleri gerekiyor." Öte yandan Ahmet Zeki Üçok, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) 400, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde ise bunun 4 ya da 5 katı personelin FETÖ'yle bağlantısının saptandığını açıkladı. Üçok, şu ifadeleri kullandı: "565 mahrem imamın gittikleri ve görüştükleri kişilerin büyük bir bölümünün polis, asker ve MİT'çi olduğu ortaya çıktı. MİT'çi sayısının 400 olduğu tahmin ediliyor. Önümüzdeki günlerde bunlara operasyon yapılması bekleniyor. Yakında düğmeye basılacak. Örgüt kendi içerisindeki mahrem yapı da yeniden bir araya gelme çabasında. Hiçbir şey olmamış gibi..."

Mevlüt YÜKSEL