İlan-ı terörist!

FETÖ’nün azılı militanlarından Amerikan Basketbol Ligi NBA’de forma giyen Enes Kanter, zıvanadan çıktı Teröristbaşı Fethullah Gülen’e her koşulda biat edeceğini sosyal medyadan ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2016 Güncelleme 04 Ağustos 2016, 00:00
İlan-ı terörist!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz gecesi milletin iradesini hiçe sayarak darbeye kalkışan Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) en büyük tokadı halk vurdu. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sokaklara dökülen vatandaşlar cuntacılara diz çöktürdü. Demokrasi kazandı. Yapılan hainliği tüm dünya gördü. Amerikan Basketbol Ligi NBA'de forma giyen Enes Kanter, yüzlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan teröristbaşı Fethullah Gülen'i ısrarla savunarak iyice azıttı. İhanet çetesinin azılı savunucusu Kanter, her koşulda Gülen'e biat edeceğini yine sosyal medya hesabından duyurdu.

AKIL TUTULMASI!
Bu durum örgüt militanlarının ne derece akıl tutulması yaşadığını ortaya koydu. İşte FETÖ'cü Enes Kanter'in bağlığını bildirdiği o sözler: "YAZ TARİH!!: Bu hizmet için bir ben değil bin ben feda olsun, anam babam, sülalem feda olsun. Hocaefendiyi seviyorum diye asacaklar mı, gülerek giderim ipe, kurşuna mı dizecekler mutlu olurum, Allah benim canımdan alsın her saniye canım hocama versin" Militan basketbolcunun bu sözleri büyük tepki aldı.



FETÖ'cü Enes Kanter, büyük tepki gördü. İşte bazı tweetler,
Vatan haini terörist ettiğin dua kıldığın namaz kabul olur mu sanıyorsun? 300 kişiyi katleden hocanı savunurken.
Hain bu milletin ahı tutar. Gününü görürsün
Adamlar kendi adamlarına bile ihanet edip yalan söylüyor param yok diyor.
Hocan İngiliz köşe yazarlarına işinize gelenleri söylemesi için binlerce pound verirken neden sesin çıkmıyordu
.