Kibariye o evi satıyor

Ünlü şarkıcı Kibariye, 14 yaşındaki kızı Birgül'ün tecavüze uğradığı evi satışa çıkardı. Ailenin, bir daha o evin yakınından bile geçmek istemediğine dikkat çekildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2015 Güncelleme 25 Ağustos 2015, 01:55
Kibariye o evi satıyor

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en sevilen seslerinden biri olan Kibariye, bir annenin başına gelebilecek en acı olaylardan biriyle baş başa... Kocaeli'nin Derbent ilçesinde bir sitede yazlık evi bulunan şarkıcının kızı Birgül, köylerinden eve çalışmaya gelen yardımcı ailenin oğlu tarafından tecavüze uğradı.

PSİKOLOG DESTEĞİ
Eve geldiğinde 14 yaşındaki kızının başına gelen olayı öğrenen Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, kaçan zanlıyı bulmak için sitede bulunan evleri kapı kapı dolaştı. Olay sonrası kayıplara karışan zanlı ise bir süre sonra polis tarafından tutuklanarak gözaltına alındı. Aile, bu olay karşısında ne yapacağını şaşırdı. Bazı psikolog arkadaşlarından destek alan Kibariye, eşi ve kızı bir süre yakınlarıyla görüşmeme kararı aldı. Kibariye, psikolog arkadaşının tavsiyesi üzerine, olayın yaşandığı evi satışa çıkardı.

POLİS YAKALADI
Roman şarkıcı kızının sağlığı ve olaya şahit olan komşularıyla bir daha karşılaşmamak için evin 600 bin TL'ye içindeki eşyalarla beraber satış işlemlerini başlatan Kibariye, satılık tabelasını ise kendi ekibinden müzisyen arkadaşına astırdı. 14 yaşındaki Birgül'le aynı yaşlarda olan saldırgan, tecavüz sonrası kaçarak yakındaki bir müstakil eve gizlenmiş, ancak polisin operasyonuyla yakalanmıştı. Olayla ilgili daha önce Bülent Uçar adlı kişi suçlanmıştı. Bu yeni durum sonrası, neler yaşanacağı merak konusu.