Erkek isyanı

Bu sefer erkek intihara kalkıştı. Kocaeli'de bir koca, boşanmak istediği eşinin hamile olduğunu öğrenince canına kıymak istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2015 Güncelleme 02 Nisan 2015, 00:00
Erkek isyanı

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan İsmail Kutlucan (33), 10 yıl önce bir evlilik yaptı. İsmail, bu evlilikten hiçbir zaman tatmin olmadı. Eşini, sevmeyerek evlenmişti. Daha sonra boşanmaya karar verdi. Ancak karısı boşanmayı bir türlü kabul etmedi. İsmail Kutlucan, son olarak geçen Ocak ayında eşiyle konuştu. İkili, boşanma konusunda anlaştı. Fakat İsmail'i yeni bir sorun bekliyordu. Eşi bu seferde hamile olduğunu söyledi. Bunun üzerine çılgına dönen adam, intihar etmek için 7 katlı bir iş merkezinin çatısına çıktı.

'O ÇOCUĞU İSTEMİYORUM'
10 yıldır mutsuz bir evliğinin olduğunu söyleyen İsmail, "Boşanma konusunda anlaştık ancak şimdi de hamile olduğunu söylüyor. Çocuğu aldırmaya da yanaşmıyor. Doğuracağım diye ısrar ediyor. Ancak ben de böyle bir boşanma istemiyorum" diye feryat etti. Durumu gören vatandaşlar, polis ekiplerini aradı. Olay yerine giden ekiplerin, yoğun çabaları sonucu Kutlucan, kendi rızasıyla aşağı indi. Daha sonra gözaltına alınan İsmail, eşi ile görüştürülerek sorununa çözüm bulunması amacıyla karakolu götürüldü.