Aşka geldi

Eski şov yıldızı Pascale, Silvio Berlusconi'yi nasıl elde ettiğini açıkladı: Onu tavlamak için telefonumu yazdığım kağıdı eline tutuşturdum. 'Bunga Bunga' adlı seks partilerine bile katıldım...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2014 Güncelleme 06 Kasım 2014, 01:00
Aşka geldi

İÇİNDEKİLER

Bunga Bunga' adlı seks partileriyle gündeme gelen ve bu nedenle başı belaya giren İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin (78) sevgilisi Francesca Pascale (29) çok özel açıklamalar yaptı. Berlusconi'nin kendisinden 49 yaş küçük sevgilisi Pascale, gazeteci Bruna Vespa'ya önemli itiraflarda bulundu.

'2006'DA BAŞLADI'
Vespa'nın yeni kitabında yer alan açıklamalardan bir kısmı "Oggi" dergisinde yayımlandı. İtalyan basınında "Berlusconi'yi nasıl elde ettim?" başlığıyla yayımlanan haberlere göre, Pascale çocukluğundan beri Berlusconi'ye hayran olduğunu ve onunla tanışmayı kafasına koyduğunu belirtti. 2006'da "Silvio Seni Özlüyoruz" grubunda olduğunu belirten Pascale, "Berlusconi'nin toplantısına katıldım. Telefon numaramı yazdığım kağıdı ona verdim ve 'Telefonunu bekliyorum' dedim. 'Çok hızlısın' yanıtını verdi. Birkaç gün sonra beni aradı ve ilişkimiz başladı" dedi. Berlusconi'nin 2012 yılında ilişkilerini açıkladığına da dikkat çeken Pascale, "Bunga Bunga" olarak anılan ev partilerine bile katıldığını, partideki diğer kızları ise çok kıskandığını sözlerine ekledi.

YAŞ FARKINI SORUN ETMİŞ

Francesca Pascale, Berlusconi'nin özel yaşamında "çok şefkatli, eğlenceli ve asla yorulmayan" biri olduğunu söyledi. Berlusconi'ye evde "aşkım" diye seslendiğini, dışarıda ise "Başkanım" diye hitap ettiğini belirtti. Pascale ayrıca Berlusconi'nin aralarındaki yaş farkını önceleri sorun ettiğine de dikkat çekti.