Unuttuk SA'nma!

Merhum işadamı Sakıp Sabancı, ölümünün 10. yılında dostları tarafından anıldı. Güler Sabancı, "Sakıp Bey yaşasaydı, twitter'da olurdu" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2014 Güncelleme 12 Nisan 2014, 00:00
Unuttuk SA’nma!

İÇİNDEKİLER

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, vefatının 10. yıldönümünde düzenlenen törenle anıldı. Sabancı Center'daki geceye eşi Türkan Sabancı, kızı Sevil Sabancı, torunu Melisa Tapan, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Sabancı, dostları, iş ve sanat dünyasından bir çok isim katıldı. Güler Sabancı, gecede yaptığı konuşmada, "Sakıp beyin önemli özelliklerinden biri, inanılmaz bulaşıcı, pozitif enerjisiydi. En umutsuz zamanlarda bile, bulduğu, akıllı ve umut veren enerjisi vardı... Empatisi çok yüksekti, asla umutsuzluğa kapılmazdı" dedi.

TWITTER'DA OLURDU
Sabancı, "Bugün olsa mutlaka twitter'da, facebook'ta, instagram'da olurdu" diye konuştu. Törende torunu Melisa Tapan da "Beni sanatla, hatla, heykelle tanıştıran, yardımseverlilikten duyacağım hazzın hiçbir başarıyla eş değer olamayacağını gösteren kişiydi O. Dedem bana hayatta basit ve ufak şeylerle mutlu olmayı öğretti" dedi. Tören, Sabancı Vakfı'nın altı yıldır desteklediği Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası'nın verdiği konserle son buldu.

HALİL ÇİLİNGİR