Siper'man

Paşa, Balyoz etkisi yarattı. Silivri'de tutuklu bulunan Tümgeneral'in kendisinden 34 yaş küçük eşi hamile kaldı. Olayın mekanı ise daha önce Aziz Yıldırım'ın da tedavi gördüğü odaydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2013 Güncelleme 29 Mart 2013, 00:05
Siper’man

İÇİNDEKİLER

Silivri bu kez davaları ile değil bebesi ile gündeme geldi. Balyoz tutuklusu paşanın genç eşi hamile kalınca vatandaş "Nasıl yani" dedi. "Balyoz bebe"ye giden aşk, Edirne'de başladı. Edirne'de görevli olan Tümgeneral Recep Rıfkı Durusoy (64), gönlünü Melike Kaynak Durusoy'a (30) kaptırdı. Ancak bu sırada Durusoy, evliydi. İddiaya göre genç sevgilisine "Kızımı evlendireyim. Sonra eşimden boşanıp seninle evleneceğim" dedi. Ama bu sırada Balyoz Darbe Planı davası kapsamında tutuklandı.

X-RAY CİHAZINDAN GEÇMEDİ
Ne var ki hapis Durusoy'u kararından vazgeçirmedi. Durusoy, Silivri Cezaevi'nde genç sevgilisi ile nikah kıydı. Melike, eşinin de yargılandığı 105 duruşmadan 100'üne katıldı. Ancak geçtiğimiz günlerde Silivri Cezaevi'ne giden genç kadın, "Hamileyim" dedi ve x-ray cihazından geçmedi.

REFAKATÇİ OLARAK GİRDİ
Bebeğin oluşum hali ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gizliydi. Zira Durusoy, 12 Şubat 2013'te rahatsızlandı. Şişli Etfal'e kaldırıldı. Bu sırada genç eşi yanında refakatçi olarak kaldı. Çift burada birlikte oldu. Ve genç kadın hamile kaldı. Paşanın Şişli Etfal'de kaldığı oda ise hastanenin 5. kattaki tek kişilik özel müşahade odasıydı. Burada daha önce de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tedavi görmüştü.

MALTEPE'DE OKUYOR
Melike Kaynak Durusoy'un Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nde okuduğu belirlendi. Bu arada paşanın ilk eşi Filiz Durusoy, Melike Kaynak'ın duruşmalara gelmesine bozulmuş ve ikili arasında 3 Haziran 2011'de duruşma salonunda kavga yaşanmıştı. Filiz Durusoy, Melike Kanyak'ın saçlarını çekmişti.

Nazif KARAMAN