Cankurtaran yok mu!

Pompalı tüfekle eski eşinin evini basan Fatih Yıldırım dehşet saçtı. Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı adamı ve babasını vurdu. Yaşlı adam hayatını kaybederken, yaralılar sokağa yatırılarak uzun süre ambulans bekledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2012 Güncelleme 28 Aralık 2012, 04:26
Cankurtaran yok mu!

İÇİNDEKİLER

Sakarya'nın Karapürçek İlçesi Yükseller Köyü'nde eski koca dehşeti yaşandı. Fatih Yıldırım (31), bir süre önce eşi Ayşe Çalışkan (30)'dan boşandı. 3 çocuğunu da yanına alan Ayşe Çalışkan, Adapazarı'nda bir fabrikada servis taşımacılığı yapan Muammer Özdoğan (35) ile imam nikahıyla evlendi. Fatih Yıldırım, dün sabah saat 09.00'da eski eşinin resmi nikahsız yaşadığı Muammer Özdoğan'ın evine geldi.

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

BAŞ YASTIĞI
Yıldırım, işe gitmek üzere evden çıkan Muammer Özdoğan'ı görünce, onunla bir süre tartıştıktan sonra pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Ardından dışarı çıkan eski eşi Ayşe Çalışkan'a da ateş edip yaralayan Fatih Yıldırım, bu kez tüfeğini Muammer Özdoğan'ın babası 70 yaşındaki İsmail Özdoğan'a doğrultup ona da ateş etti. İsmail Özdoğan olay yerinde hayatını kaybetti. Göğsünden vurulan Muammer Özdoğan ve Ayşe Çalışkan sokakta başlarına yastık, üstlerine kilim örtülerek ambulans bekledi.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ
Yaralıların başında sağlık ekibinin gelmesini bekleyen yakınları sıkıntılı anlar yaşadı. Sokağa yatırılan Ayşe Özdoğan'ın akan kanlarının gölete dönmesi herkesi endişelendirdi. Bir süre sonra gelen 112 Ambulansı ile yaralılar Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Muammer Özdoğan ise buradan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis saldırı sonrasında kaçan Fatih Yıldırım'ı arıyor.

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

Hüseyin CUMALI