Umutsuz aşk

İtalyan voleybolcu Giulia Albini'nin intiharında şok gelişme. Albini'nin, antrenör Micelli'nin kendisini terk etmesi üzerine canına kıydığı ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2012 Güncelleme 31 Mayıs 2012, 00:00
Umutsuz aşk

İÇİNDEKİLER

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak intihar eden İtalyan voleybolcu Giulia Albini'nin intiharının nedeni, Asayiş Şube ekiplerince iki günde çözüldü. Cinayet masası dedektifleri, Albini'nin cep telefonu kayıtları ve kiraladığı otomobilin GPRS'inden yola çıkarak, olayın sır perdesini aralamaya çalıştı. Araştırmalara göre Giulia Albini, 26 Mayıs'ta İtalyan Alitalia uçağı ile İstanbul'a geldi. Bir taksiye atlayan genç kadın, Maslak'taki Sheraton Oteli'ne gitti. Otel görevlilerinin ifadesine başvuran dedektifler, beyaz renkte Renault Fluence marka bir otomobilin gelerek genç kadını otelden aldığını öğrendi. Ekipler, 34 GZ 8510 plakalı aracın, Eczacıbaşı Vitra Voleybol Takımı antrenörü İtalyan Lorenzo Micelli'ye ait olduğunu tespit etti.

BU İLİŞKİ BURADA BİTER
Micelli ile Albini'nin tanıştıkları, hatta ikisinin de Facebook'ta arkadaş oldukları ortaya çıktı. Cinayet Bürosu dedektifleri elde ettikleri bulguların cevabını almak için dün Kemerburgaz'daki Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı tesislerine gitti. Lorenzo Micelli yapılan çağrı üzerine tesislere avukatlarıyla birlikte geldi. İddiaya göre evli ve bir çocuk babası Micelli'nin ifadesinde "Otele gittim ve Giulia Albini ile buluştum. Kendisine eşimle barıştığımı ve ilişkimizi bitirmek istediğimi söyledim. Bunun üzerine Albini üzüldü. İtalya'ya dönmeye karar vermişti. İntihar ettiğini duyunca çok sarsıldım" dediği öğrenildi. Albini, yasak aşkı ile buluşmasının ardından 28 Mayıs'ta otelden ayrılıp bir taksiyle Atatürk Havalimanı'na gitti. Ancak ülkesine dönmek yerine bir günlüğüne 34 HL 4887 plakalı otomobili kiraladı. Şirketten navigasyon cihazı ve KGS geçiş kartı isteyen Albini, bir süre İstanbul'da dolaştıktan sonra son durağına, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne geldi. Hayatına son verdi.

ARKADAŞLARI YASTA
Trecate takımından arkadaşları, Giulia'nın İstanbul'da bir sevgilisinin olduğunu bildiklerini, ancak intihar ettiğini kesinlikle düşünmediklerini söyledi.
Busto Arsizio'dan arkadaşı Natalia Vigano: "O intihar etmiş olamaz. Buna asla inanmam."
Alessia Ghilardi: "Bana her zaman, kesinlikle en çok sevdiğin şehir olan İstanbul'a gitmen gerektiğini söylüyordun. Sen gidip bizi yalnız bıraktın."
Annalisa Hitch Gibin "Bal arası, sonunda aradığın huzuru, İstanbul'da buldun."