Kanlı konser

Atiye'nin konseri sırasında iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 16 yaşındaki bir genç öldü., 3 genç de yaralandı. Çıkan izdihamda konseri izleyenler ezilme tehlikesi geçirdi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kanlı konser
Mersin'in Silifke ilçesinde bu yıl 39'nsu düzenlenen Uluslar arası Kültür Haftası kapsamında önceki akşam ünlü şarkıcı Atiye sahne aldı. Konser, alanı dolduran gençlerin büyük coşkusuyla başladı. Ancak kısa süre sonra alandaki iki grup genç arasında itişme yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma tekme tokat kavgaya dönüştü. Oluşan izdiham nedeniyle bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirirken, kavga polislerin müdahalesiyle ayrıldı.

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ
Ancak konserin sonlarına doğru yeniden başlayan kavga da bu kez bıçaklar konuştu. Olayda, Ahmet Serdar Taş, Mehmet Seyfettin Sağyalvaç, İbrahim Enes Yanıktaş ve Özgür Yaman çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Yaralılardan Ahmet Serdar Taş, İbrahim Enes Yanıktaş ve Özgür Yaman çevredeki vatandaşlar tarafından Silifke Devlet Hastanesine kaldırılırken, Mehmet Seyfettin Sağyalvaç ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından konser alanında yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Yaralı gençlerden durumu ağır olan 16 yaşındaki Özgür Yaman, ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak talihsiz genç yolda yaşamını yitirdi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Esma OKUR