Skandal doğdu

Hamile Hava Dursun, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle erken doğuma alındı. Karnından ise 4 yıl önceki ameliyatta unutulan gazlı bez çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2012 Güncelleme 18 Mayıs 2012, 01:20
Skandal doğdu

İÇİNDEKİLER

Karın ağrısı nedeniyle hastaneye giden ve erken doğum yapan kadının karnından, 4 yıl önce geçirdiği ameliyatta unutulan gazlı bez çıktı. Hava Dursun (33), 4 yıl önce Antalya Devlet Hastanesi'nde "dış gebelik" şüphesiyle ameliyat edildi. Dursun, ameliyattan 4 yıl sonra hamile kaldı. Hamileliğinin 4. ayında şiddetli karın ağrıları çektiği için doktora giden Dursun'a fıtık teşhisi konuldu. Ancak Hava Dursun, hamile olduğunu ve bebeğine zarar verebileceğini söyleyerek ameliyatı kabul etmedi.

DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
8'inci ayında ağrılarının artması üzerine hastaneye giden Hava Dursun'u sezaryenle ameliyat eden doktorlar, kadının karnında bir kitle olduğunu fark etti. Bu kitle 4 yıl önce gerçekleşen ameliyatta unutulan gazlı bezdi. Doktorlar önce gazlı bezi, ardından da bebeği aldı. 8 aylıkken doğan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, karnında gazlı bez unutulan Dursun soluğu savcılıkta aldı. Çiçeği burnunda anne, karnında gazlı bez unutan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Büyük şok yaşadığını belirten Hava Dursun, "Maddi ve manevi çok yıprandık. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil" dedi.