Oscar Türkiye'ye

Hollywood'un 2 önemli ismi olan Tom Hanks ile Steven Spielberg tatil için Türkiye'ye geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2011 Güncelleme 03 Eylül 2011, 00:00
Oscar Türkiye’ye

İÇİNDEKİLER

ABD'nin 2 Oscar ödüllü sinema sanatçısı tatil için Türkiye'yi tercih etti. Ünlü oyuncu Tom Hanks (55) ile "Sinemanın dahi çocuğu" ünlü yönetmen Steven Spielberg (65), tatil için yine Türkiye'ye geldi. 2004'te de ülkemize gelen Tom Hanks, bu kez ünlü yönetmen Steven Spielberg'i de yanında getirdi.

Geçen Pazartesi günü, uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Hanks ve Spielberg ile eşleri ve çocukları, karayoluyla Kuşadası'na geçti. Kuşadası'nda, önceden kiraladıkları 75 metre boyundaki "Phocea" adlı süper lüks İngiliz yatına geçen grup, mavi yolculuğa çıktı. Dalyan'a giden grup, burada bir tur teknesi kiralayarak, Dalyan çamurunu ziyaret etti. Başlarındaki şapkaları, bermuda şortları ve beyaz tişörtleriyle Ege sahillerini gezen Tom Hanks ve Steven Spielberg'i uzun süre kimse tanıyamadı.

Güler yüzle sahilde karşılaştığı kişilerle sohbet eden Tom Hanks ve ünlü yönetmen, hayranları tarafından tanındıktan sonra ilgi odağı oldu. Bu arada süper lüks yata bol bol lagos, çipura, karides, kalamar ile mevsim salatası ve karpuz gönderildi.