İş'te katliam

Eşinden ayrılan ablasının çalışmasını istemeyen genç dehşet saçtı. 19 yaşındaki Hüseyin A., tartıştığı Hanife Z. ile kavgayı önlemek isteyen annesi ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2010 Güncelleme 17 Ekim 2010, 04:29
İş’te katliam

İÇİNDEKİLER

Adana 19 yaşındaki Hüseyin A., bir süre önce eşinden ayrılıp, baba evine dönen ablası Hanife Z.'nın (32) çalışmasına karşı çıkıyordu. Delikanlı, bir okulun kantininde çalışan ablasının işten ayrılmasını istiyordu. Abla ve kardeş arasında dün gece yine bu yüzden tartışma çıktı. Çılgın genç bıçakla ablasına saldırınca anne Fatma A. (55) ve kız kardeşi Bahar A. da araya girdi. Hüseyin A. araya giren anne ve kızkardeşini de bıçakla yaraladı. Vücuduna isabet eden bıçak darbeleri nedeniyle kan kaybeden anne olay yerinde öldü. Hastaneye kaldırılan Hanife Z. ile 18 yaşındaki Bahar A. da kurtarılamadı. Katil zanlısı Hüseyin A. bir otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

KOCA GÖZALTINDA
Olayı soruşturan ekipler, olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen Hanife Z. 'nin ayrıldığı eşi 36 yaşındaki Beycan Z.'yi gözaltına aldı. Sorgusu devam eden eniştenin hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek, kayınbiraderi ile arasının bozuk olduğunu söylediği ileri sürüldü. Polis ekipleri işlediği katliamdan sonra kayıplara karışan Hüseyin A.yı yakalamaya çalışıyor.

CİNAYETLER PLANLI MI?
Bu arada Hüseyin A.'ın nın dün sabah "Şırnak'a askere gideceğim" diyerek esnaftan para topladığı ortaya çıktı. Dün sabah eski mahallesi olan Gülbahçesi Mahallesi'ne giden Hüseyin A., burada esnafı gezerek, askere gideceğini, annesinin olmadığını, bir kız kardeşine baktığını söyleyerek para topladığı belirlendi. Mahalledeki hemen hemen her dükkana giren zanlı bir esnaftan para isterken güvenlik kamerasına yakalandı.