Karısına tecavüz etti

3 çocuk babası adam eşiyle zorla ters ilişkiye girdi. Evi terk eden eşinin peşinden giden koca, gözaltına alındı. Cinsel istismar doktor raporuyla belirlenince zorba koca tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2009 Güncelleme 07 Ağustos 2009, 02:37

İÇİNDEKİLER

Eşiyle zorla ters ilişkiye giren adam soluğu cezaevinde aldı. 2004 yılında 15 yaşındayken ailesinin izniyle C.A. (35) ile evlenen A.B.A. (20), Amasya'nın Suluova İlçesi'ne yerleşti. Kasap olan eşinden en küçüğü 8 aylık 3 çocuk sahibi olan A.B.A., 28 Temmuz günü eşinin kendisini döverek zorla ters ilişkide bulunduğunu iddia ederek Samsun'daki ablası İlknur C.'nin yanına sığındı. Koca C.A. ise eşinin ablasının yanında olduğunu öğrenince Samsun'a gidip karakola başvurdu.

DOKTOR RAPORU ALINDI

Kendisini zorla ters ilişkiye girip darp ettiğini öne süren A.B.A., eşinden şikayetçi olduğunu söyleyince soruşturma başlatıldı. Doktora sevk edilen genç kadının ters ilişkiye ve darba maruz kaldığı belirlenerek tıbbi rapor verildi.

İLK AMA CEZASINI ÇEKSİN
Polis merkezindeki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen C.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, "eşe cinsel istismar ve darp" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. C.A., adliye çıkışı olayın doğru olmadığını savundu. A.B.A. ise eşinin ilk defa böyle bir şey yaptığını ve cezasını çekmesini istediğini söyledi.