Kafama silah dayasalar istifa etmem

'Galatasaray Adası konusunda hem Başkan'la hem de İnan Kıraç'la ters düştüm. Hatta başkan 2 aydır benimle konuşmuyor. Haklıyım ve asla istifa etmeyeceğim'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2012 Güncelleme 16 Kasım 2012, 01:26
Kafama silah dayasalar istifa etmem

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Yönetimi'nde kriz giderek büyüyor. Önceki gün yapılan Divan Kurulu'nda İnan Kıraç'ın, G.Saray Adası konusunda kendlerini eleştiren yönetici Adnan Öztürk'ü ima ederek, "Bazı genç arkadaşlar ufak tefek işletmeler konusunda fikir ayrığına düşmemeli" demesi Öztürk'ü kızdırdı.

ZARARIMIZ ÇOK BÜYÜK
Divan toplantısına katılmaktan son anda vazgeçtiğini ifade eden Öztürk, kendisini istifaya çağıranlara, "Kafama silah dayasalar istifa etmem. İstifanın ne demek olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Bir değil yüz kişi de söylese istifa etmem. Galatasaray'a zararlı olduğumu düşündüğüm an istifa ederem" diye konuştu. Adnan Öztürk Galatasaray Adası'nın işletmesinden doğan zararın 28 milyon doların üstünde olduğuna dikkat çekerek, "Babam mezardan çıksa G.Saray Adası konusunda fikrim değişmeyecek. Bu konuda kazanılmış bir davamız var ve olay yargıya taşınmış. Neden bizim en önemli gelirimiz olan ve İstanbul'un en prestijli yerinde bulunan Galatasaray Adası'nı aynı işletmeci işletiyor. Üstelik bunun için de ısrar ediliyor. Yıllık 400 bin dolar getirisi olan bu adanın işletmecisinin sözleşmesi feshedilirse kulüp büyük bir kazanç sağlayacak. Buradan büyük bir zarar ediyoruz. Bu konudaki tavrımı hiçbir zaman değiştirmeyeceğim" ifadesini kullandı.

BEN GENÇ MİYİM
Adnan Öztürk, İnan Kıraç'ın kendisine genç dediğini hatırlatarak, "Benim yaşım 50. Şimdi ben genç mi oluyorum, Sonuç ne olursa olsun Galatasaray Adası'nı geri almak için mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

BAŞKAN 2 AYDIR DARGIN
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk G.Saray Adası konusunda takındığı tavırdan dolayı Başkan Ünal Aysal'ın kendisiyle 2 aydan beri konuşmadığını söyledi. Öztürk, "Benim için farketmez. G.Saray'ın çıkarlarını korumak için buradayız asla geri adım atmam" dedi.