Aslan Kral'dan İnan'ılmaz dönüş

Teknik Direktör Fatih Terim, "Çok şükür gol yemedik" derken, rötarlı da olsa 3 puana ulaştıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Sorunlara çözüm bulmak benim işim" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2012 Güncelleme 28 Ekim 2012, 00:58
Aslan Kral’dan İnan’ılmaz dönüş

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 9. haftasında Türk Telekom Arena'da Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, eksik kadrosuna rağmen net bir galibiyet alırken, orta sahanın etkili isimlerinden olan Selçuk İnan, gösterdiği performansla takımını ateşleyen isim oldu. Sahada basmadık yer bırakmayan deneyimli oyuncu, yaptığı iki asistle skora da katkı yapmaktan geri durmadı. Selçuk, Sarı-Kırmızılı taraftarların da alkışını aldı.

FELAKET SERİSİ SONA ERDİ
Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son maçta 5 puanı bir arada göremeyen Sarı-Kırmızılı ekip hem bu felaket serisine son vermek hem de liderliğini korumak için Kayserispor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Galatasaray, gösterdiği performans ve attığı 3 golle şeytanın bacağını kırmasını da bildi.

3 PUANI BİR ARADA GÖRDÜ
Galatasaray aldığı galibiyetle ligde Ordu, Eskişehir ve G.Birliği, Şampiyonlar Ligi'nde de Braga ve Cluj maçlarının ardından nihayet 3 puanla tanıştı.

ÇOK ŞÜKÜR GOL YEMEDİK
Maçın ardından konuşan G.Saray Teknik Direktörü Terim, "Yekta'yı geçen sene Kayseri'de kaybettik, şimdi Kayseri maçıyla kazandık. Sahadaki performansı takdir edilmeli. Rötarlı da olsa 3 puanı kaptık. Çok şükür gol yemedik" diye konuştu.

BURAK 9 HAFTADA 6'YI BULDU
Galatasaray'ın 3. golünü atan Burak Yılmaz, bu sezon ligde 6. kez gol sevinci yaşadı. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Cluj maçında da fileleri havalandıran Burak, "Kazandığımız için mutluyum. Umarım bizin için bir başlangıç olur ve seriye başlarız" diye konuştu.

CRİS SİFTAH YAPTI
G.Saray'a son katılan isim olan Brezilyalı stoper Cris, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk kez gol attı. Cris, savunma görevinde de başarılıydı.

SELÇUK İNAN TAKIMI UÇURDU
G.Saray'ın can damarı Selçuk İnan dün takımının her şeyiydi. Yaptığı 2 asistle Sarı- Kırmızılı ekibin 3 puanında başrol oynadı.

ASLAN 5 MAÇ SONRA GOL YEMEDİ
Son 5 resmi maçta kalesinde 9 gol gören Galatasaray, nihayet kalesini gole kapamayı başardı. Galatasaray, dün gece attığı 3 golle gol sayısını 22'ye çıkardı ve ligin en çok gol atan takımı unvanını sürdürdü.

ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADILAR
Sarı- Kırmızılı taraftarlar dün gece Türk Telekom Arena'da çifte bayram yaşadı. Kurban Bayramı olmasına karşın Kayserispor maçınrda stadı dolduran Galatasaray taraftarları, takımlarının aldığı 3 gollü galibiyetle tam anlamıyla çifte bayram yaşayarak galibiyeti kutladılar.