Tek yürek tek bilek

UNIFEB, Vamos Bien ve CK (Cefakar Kanaryalar) taraftar gruplarının dönüşü Şükrü Saracoğlu'nun atmosferini değiştirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2011 Güncelleme 31 Ocak 2011, 01:48
Tek yürek tek bilek

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. yarısına Antalyaspor galibiyeti ile başlayan ve Trabzonspor maçını da "Kader maçı" olarak ilan eden Fenerbahçeli futbolcular, "Şampiyonluğa inandık. Taraftarlarımız da inansın ve bizi yalnız bırakmasın" mesajını vermişlerdi.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Trabzon maçı öncesinde bu çağrıya cevap veren Sarı-Lacivertli taraftar grupları dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nı hınca hınç doldurdu. UNIFEB, Vamos Bien ve Cefakar Kanaryalar eski küskünlükleri bir kenara bıraktılar ve takımlarına tam destek verdiler.

FUTBOLCULAR FARKINDA!
Bu gruplar yaptıkları şovlarla Fenerbahçe için itici güç oldular. Tribünlerde barış sağlanırken her şeyin farkında olan Fenerbahçeli futbolcular da Trabzonspor zaferinin ardından sevincini dakikalarca taraftarlarla paylaştılar.

KOCAMAN TEŞEKKÜR!
Maç sonrası konuşma yapan teknik direktör Aykut Kocaman da, taraftarların bu coşkusuna dikkat çekerek, "1.5 yıldır bu camianın içindeyim. Geçen sezonun son maçında bile görmediğim kadar müthiş coşkulu ve istekli bir taraftar kitlesi gördüm. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu galibiyetle lig yeniden başladı" dedi.

ALEX SIR VERMEDİ!
Kaptan Alex ise "Muhteşem bir atmosferde çok güzel bir gece yaşadık. Taraftar itici gücümüzdü" dedi. Alex, "Sözleşmemle iligili söyleyecek bir şeyim yok" diye konuştu.