Ağaoğlu hamlesi

Artan ofis talebini karşılamak için İstanbul Ataşehir'de My Newwork Projesi'ni hayata geçiren Ağaoğlu, tanıtımı da Emlak 2014'te yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2014 Güncelleme 11 Eylül 2014, 00:00
Ağaoğlu hamlesi

İÇİNDEKİLER

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı (Emlak 2014) bugün kapılarını açtı. 14 Eylül'e kadar devam edecek fuar, İstanbul'da CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştiriliyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu da fuarın önemli katılımcıları arasında yer alıyor. Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında önemli bir yer tutan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi ile birlikte özellikle Ataşehir'de ofis talebi de önemli bir artış göstermeye başladı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Ataşehir'de var olan bu ofis ihtiyacını gidermek üzere My Newwork Projesi'ni hayata geçiriyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yer alacak My Newwork Projesi; tasarımı, fonksiyonelliği, yatırım değeri ve bulunduğu konum itibari ile diğer projelerden ayrışıyor. Projede ofisler haricinde, restoran, kafe ve mağazalar da mevcut.

MUHTEŞEM İSTANBUL MANZARASI
Yüksek yatırım değeri ve kira getirisi sağlayacak olan proje ileri teknoloji, fonksiyonel kullanım alanları ve İstanbul'a hakim manzaralı terası ile birçok önemli özelliği de içerisinde barındırıyor. Ağaoğlu'nun, Ataşehir'de My Prestige ve My Office projeleri de bulunuyor.

LOKASYONU DİKKAT ÇEKİYOR
My Newwork Projesi, merkezi konumu, köprüler ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile vaktin daha efektif kullanılmasını sağlıyor. Özellikle projenin yer alacağı lokasyonda bulunan AVM, okul, hastane ve restoranlar da yine proje için önemli bir avantaj getiriyor.