Fit patronlar

İşadamları zayıflama hedefine ulaştı. Fit görünmek isteyen patronlar, diyet ve spor ile istedikleri kilolara indi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2016 Güncelleme 11 Temmuz 2016, 01:47
Fit patronlar

İÇİNDEKİLER

İş hayatındaki başarıları ile dikkat çeken patronlar, zayıflama hesabını da tutturdu. Fit olmayı kafalarına koyan işadamları, amaçlarına ulaştı. Cihan Kamer 40, Murat Ülker 35, Avi Alkaş 33, Erol Bilecik 30, Osman Arar 12, Necmettin Karabacak ise tam 80 kilo verdi. Form tutan patron ve CEO'ların yeni hedefiyse mevcut kilolarını korumak...

MURAT ÜLKER YILDIZ HOLDİNG BAŞKANI:
Önceden 120 kilo olduğunu anlatan Ülker, sıkı bir diyet ve spor programıyla 35 kilo vermiş. Hedefini 90 kilonun üzerine çıkmamak olarak açıklayan Murat Ülker, bol soğan ve domatesle hazırlanmış sebzeli menemen ve light tost ekmeğinden oluşan tok tutan diyet kahvaltısının kilo vermesinde etkili olduğunu söylüyor.

EROL BİLECİK IND EX GRUP CEO'SU:
10 yıl öncesindeki kilosu ile şu anki kilosunun arasında neredeyse 30 kiloluk fark olduğunu belirten Erol Bilecik, "Sofradan karnım tok kalkmam. Sebze ve meyve ağırlıklı bir beslenme düzeni tercih ediyorum. Tuz, şeker ve karbonhidrat başta olmak üzere beyazların neredeyse tamamından uzak durmaya özen gösteriyorum" diyor.

OSMAN ARAR ORKA HOLDİNG GENEL KOORDİNATÖRÜ
2.5 ayda 12 kilo verdiğini anlatan Osman Arar, "Bir miktar aldım ama tekrar vermeye başladım. Spor yapıyorum, diyet uyguluyorum. Haftada 4 gün yürüyorum. Akşam 8'den sonra bir şey yemiyorum" diye konuşuyor. 100 kiloya kadar çıktığını anlatan Arar, "Fakat kimse inanmıyordu. Çünkü Damat'ın kalıpları ile daha ince görünebiliyorsunuz" diyor.

CİHAN KAMER ATASAY KUYUMCULUK'UN SAHİBİ
3 yıl önce 40 kilo veren Kamer, yaklaşık 8 ay akşam yemeği yemediğini söyledi. Terazi ve aynalarla barıştığını belirten Kamer, biraz zayıf göstersin diye 2 siyah kot, 2 siyah gömlekle geçirdiği birçok yıl olduğunu anlattı.

AVİ ALKAŞ JLL TÜRKİYE ÜLKE BAŞKANI:
Kilo vermek için denemediği yöntem kalmadığını anlatan Alkaş, şunları kaydediyor: "Vücut kütle indeksimin 42'de olduğunu görünce, bu konuda iki ayrı uzmana başvurdum. Ameliyat oldum. 4 ayda 33 kilo verdim."

NECMETTİN KARABACAK SIRMA GROUP BAŞKANI:
Kilosu 160'a çıkınca eşinin desteğiyle mide küçültme ameliyatı olduğunu söyleyen Karabacak, 1 yılda 80 kilo vermiş. Eski milli güreşçi olan Karabacak, sporla formunu koruyor.