Kartal'da Orman yangını

TAKVİM'e konuşan Başkan Orman, "Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın hocasıdır diyemem. Başka isimlerle de görüşeceğiz" ifadesini kullandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2012 Güncelleme 14 Haziran 2012, 02:04
Kartal’da Orman yangını

İÇİNDEKİLER

Tayfur Havutçu'nun görevden alınmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta işler arapsaçına döndü... Başkan Fikret Orman'ın anlaşma sağladığı Sven Goran Eriksson'u veto eden Siyah-Beyazlı yönetim dün de Mustafa Denizli'ye 'hayır' dedi.

ANLAŞMA SAĞLADI AMA...
Eriksson isminin gündeme gelmesinin ardından İbrahim Altınsay ve Cem Bilge'nin istifasıyla başlayan kriz ortamı, dünkü yönetim kurulu toplantısında adeta tavan yaptı. Öğlen saatlerinde Başkan Fikret Orman, İran'ın Persepolis takımını çalıştıran ve 2009'da Beşiktaş'ı çifte şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli ile bir araya geldi. Tecrübeli hocayla büyük oranda anlaşma sağlayan Orman yöneticilerle toplanarak gelinen son noktayı masaya yatırdı.

HAYRİ ÜLGEN'E KONUŞTU
Fakat yönetimin büyük kısmı Mustafa Denizli'yi veto edince ortalık karıştı. Daha önce yeni teknik direktörü çarşamba günü açıklayacağını söyleyen Başkan Orman dünkü gelişmelerin ardından geri adım atmak zorunda kaldı. Yazarımız Hayri Ülgen'e konuşan Orman, "Şu anda Mustafa Denizli için Beşiktaş'ın hocasıdır diyemem. Başka isimlerle de görüştükten sonra kararımızı vereceğiz" ifadesini kullandı.

ORMAN, DENİZLİ'DE ISRARCI
Yönetimde Samet Aybaba isminin ön planda olduğu fakat Fikret Orman'ın Mustafa Denizli konusunda ısrarcı davranacağı gelen bilgiler arasında. Beşiktaş yönetiminin bugün birkez daha toplanarak gelinen son noktayı değerlendirmesi bekleniyor. Hedef en geç hafta sonuna kadar yeni teknik adamı belirlemek.

BJK TV BOMBASI!
Denizli ile anlaşma sağlandığı duyuruldu
Beşiktaş kulübünün resmi yayın organı BJK TV dün son dakika olarak "Mustafa Denizli ile anlaşma sağlandı" haberini verdi. Fakat olayın bir editör hatası olduğu belirtildi.