%51 Rangnick

Yeni hocasını arayan Beşiktaş, Alman teknik adam Rangnick'le ufak pürüzleri gidermeye çalışıyor... Rangnick’in alternatiflerini hazır tutan yönetimin listesinde Zico, Bielsa, Karaman ve Aybaba da var...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2012 Güncelleme 22 Mayıs 2012, 00:00
%51 Rangnick

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ın Alman teknik adam Ralf Rangnick ile prensipte anlaştığı, aradaki ufak pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimden takımın geçen sezonki kasetlerini izleyen deneyimli teknik adamın, en geç önümüzdeki hafta İstanbul'da olmasının beklendiği belirtildi.

ALTERNATİF LİSTESİ KABARIK
Rangnick'te son anda bir pürüz çıkması olasılığını da göz önüne alan Beşiktaş yönetiminin alternatif hoca adayları da belli. Alternatif listenin başında gelen isim ise bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Arthur Zico...Brezilyalı hocanın Siyah-Beyazlılar'a sıcak baktığı sızan haberler arasında. Listede yer alan bir diğer isim ise Athletic Bilbao'nun hocası Marcelo Bielsa... Gelme ihtimali en düşük isim Bielsa olsa da yönetim ikna çalışmalarını sürdürüyor.

YERLİ DİYEN DE VAR
Yönetimde, takımın başına yerli bir hoca getirilmesinden yana tavır koyanlar da var. Bu isimlerin özellikle adını öne çıkardığı hocalar arasında ise Hikmet Karaman ve Samet Aybaba'nın isimleri önde... Rangnick'te pürüz olursa mevcut isimlerden biri bitirilecek.

OYUNCULAR BEKLEYİŞTE...
Beşiktaş'ta Ragnick isminin ağırlık kazanması oyuncuları da telaşlandırdı. Yönetimden, takımın kasetlerini isteyen Alman hocanın kim hakkında ne karar vereceği merak konusu.