Gökhan rafa kalktı!

G.Saray'ın peşinde olduğu ve kulübü Napoli'yi ikna ettikleri Gökhan İnler için İtalya'dan şok haber geldi. İtalyan kulübüyle el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, Napoli'nin hocası Rafa Benitez, "Gökhan İnler kalsın" deyince askıya aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2013 Güncelleme 19 Haziran 2013, 02:41
Gökhan rafa kalktı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a uzun süredir peşinde olduğu ve kulübü Napoli'yle el sıkıştığı Gökhan İnler konusunda İtalya'dan gelen son haber Sarı-Kırmızılılar'ı şok etti. Melo için Juventus'la anlaşamayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Napoli temsilcileriyle görüştü ve Gökhan İnler'in transferi konusunda orta yol bulundu. Ancak, Napoli'nin yeni teknik direktörü Rafael Benitez'in Gökhan İnler'in takımda kalması yönünde görüş bildirdiği ve transferin şimdilik askıya alındığı öğrenildi. Benitez'in Liverpool'u çalıştırırken de Gökhan İnler'i takıma getirmek istediği biliniyordu. Oyuncunun menajeri Dino Lamberti de Gökhan İnler'in Napoli'de kalmak istediğini ifade etmişti.

ŞİMDİ MELO İÇİN GİRİŞİMLER HIZLANDIRILACAK
Gökhan İnler konusunda İtalya'dan gelen haberle transferi bir sürelik askıya alan Sarı-Kırmızılılar'ın İtalyan ekibi Juventus'la Melo'nun transferi konusunda tekrar masaya oturacakları öğrenildi. G.Saray'ın 6 milyon Euro isteyen İtalyan ekibine 5 milyon Euro'ya kadar bonservis önermeyi planladığı öğrenildi.

ASLAN'DA GENÇLİK HAREKATI HIZ KAZANACAK...
Sarı-Kırmızılılr'ın bu sezon transfer politikasında genç ve yerli isimlere de ağırlık vereceği ifade edildi. Lille'den Chedjou ve Sivasspor'dan Erman Kılıç ile resmen alaşan yönetim, Boluspor'un genç forveti Emre Kılınç ile el sıkıştı. Kayserisporlu Okay ve Bucasporlu Taylan'ın da listeye alındığı belirtildi.