Fener'de Cimbom alarmı

UEFA'nın cezayı onaması Fener yönetimini harekete geçirdi. Emniyetten Plzen maçı sırasında 300 metrelik bir güvenlik çemberi oluşturması istendi. Kadıköy Belediyesi de organizasyon yapmayacak. Yönetime karşı olan Fenerliler kadar G.Saraylılar'dan da çekiniliyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2013 Güncelleme 13 Mart 2013, 00:14
Fener’de Cimbom alarmı

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi Top 16 turu rövanş maçında yarın Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen'i seyircisiz maçta konuk edecek olan Fenerbahçe, bir önceki turda yaşanan olayların yaşanmaması için her tedbiri alıyor...

UEFA'NIN ŞAKASI YOK!
Saha olayları durumunda UEFA'nın tehdidi ile karşı karşıya olan Fenerbahçe, seyircisiz oynanan Bate Borisov maçında stat dışında atılan deniz fişekleri yüzünden 1 maç seyircisiz oynama cezası almış, bu tür olayların tekrarı halinde 1 yıl Avrupa kupalarından men edileceği açıklanmıştı.

HEM İÇ HEM DE DIŞ TEHDİT
Durumun ciddiyetinin farkında olan Fenerbahçe, yönetimi Emniyet'ten ektra tedbir talebinde bulundu. Viktoria Plzen maçı öncesinde UEFA'nın takımlara sorumluluk alanı olarak yüklediği 300 metrede çember oluşturularak buraya hiçbir taraftarın alınmaması sağlanacak. Fenerbahçe taraftarı dışında Sarı- Lacivertli kulübün ceza almasını isteyecek Galatasaray veya başka takım taraftarlarının da da o alana girmesine izin verilmeyecek. Taraftar gruplarıyla görüşme yapan Fener yönetimi, bu konuda herkesin duyarlı olmasını hem içten hem de dıştan gelebilecek tedbirlere karşı uyanık olunması da istendi.

ORGANİZASYON DA YOK!
Bate maçında barkovizyon organizasyonu yapan Kadıköy Belediyesi de bu kez böyle bir organizasyonun içine kesinlikle girmeyecek.

300 METRELİK GÜVENLİK ÇEMBERİ
UEFA tarafından bir kez daha Avrupa kupalarından men edilmek istemeyen Fenerbahçe'de yönetim, Viktoria Plzen ile oynayacağı seyircisiz maçta daha önceki turda Bate Borisov ile yine seyircisiz oynadığı karşılaşmada yaşanan fişek skandalını yeniden yaşamak istemiyor. Sarı-Lacivertli yönetim, stat çevresinde 300 metrelik güvenlik çemberi kuracak.

KİMSENİN AKLINA BİLEGELMEZDİ!
Fenerbahçe'nin Bate ile oynadığı seyircisiz maçta stat dışında sahaya deniz fişeğinin atılacağı ve bu yüzden Fenerbahçe'nin 1 yıl Avrupa'dan men tehdidi ile karşılaşacağı kimsenin aklına bile gelemezdi. Yönetim şimdi her ihtimali düşünüyor.

UEFA'NIN GÖZÜ SARACOĞLU'NDA!
F.Bahçe'nin Plzen ile sahasında seyircisiz yapacağı maçta UEFA'nın gözü Şükrü Saracoğlu'nda olacak. Borisov ile oynanan seyircisiz maçtaki olaylar nedeniyle ağır ceza kesen UEFA, maçı gözleme alacak.

FENERBAHÇE'YE ALMAN HAKEM
Yarın oynanacak F.Bahçe- V.Plzen maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin adı daha önce bahis olaylarına karışmış ama daha sonra aklanmıştı.